Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Babelfish Hostel Würzburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 638 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.5
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.8
Utmärkt 638 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.5
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.2
Babelfish Hostel Würzburg Located at Haugerring 2, , Wurzburg.
Babelfish Hostel Würzburg
Germany
Wurzburg Bavaria 97070 Haugerring 2
88% 638
49.8000759 9.9361681
Babelfish Hostel Würzburg
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
3 dec 2016
9.4

This was one of the best hostels I've stayed at. The location is great-close to the station and easy access to the city center. I stayed in a female 4-bed room and it was clean and comfortable with plenty of outlets and good wifi. The bathroom/shower was clean also. I would definitely stay again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 nov 2016
8.3

역바로앞이라 너무 편하고 숙소도 깨끗합니다. 다만 샤워실이 적습니다

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 okt 2016
9.1

Die Lage ist genial, direkt am Bahnhof und wirklich sehr nah zum Zentrum. Die Mitarbeiter sind Bombe und das Frühstück ist wirklich Top. Leider gibt es etwas zu bemängeln. Wir hatten ein Privatzimmer gebucht, sprich Bad und WC im Zimmer doch leider ist das WC ohne Fenster und somit war immer dieser unangenehme Geruch im Zimmer, da der Abzug sehr schlecht abzog, so gut wie garnicht. Das Fenster vom Zimmer kann man nicht aufmachen, da es zu laut ist. Das Zimmer lag direkt zum Bahnhof raus.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
Se svar från boendet

Vielen Dank für deine Bewertung, wir freuen uns, dass ihr eine schöne Zeit bei uns hattet. Die Lüftung in dem Doppelzimmer, in dem ihr übernachtet habt, werden wir auf jeden Fall mal checken. Grüße aus Würzburg Melanie / Babelfish Hostel

  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 okt 2016
8.6

Eine gut geeignete Location, wenn man im Zentrum von Würzburg zu tun hat. Sehr freundliche Mitarbeiterinnen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns, dass es dir bei uns gefallen hat. Schöne Gruß Melanie / Babelfish Hostel

22 okt 2016
6.0

별루에용 안 ㄲ ㅐ 끗해요 침대시트 내가 껴야해요 약간 곰ㅍ ㅏㅇ이 냄새나요 이층침대 삑삐그덕거려요 저는 주말에 잠깐 간거여서 1박이었는데 너무 다행이라고 생각했어요 어휴ㅎㅎㅎ 개인화장실 포함인 방 묵었는데 방 밖에 화장실 있어요 왜 포함이라는지 모르겠어요 결귝 샤워하려면 바끄로 나가아아야해요 불펴어언해요

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 okt 2016
9.4

Uns hat es sehr gut gefallen. Eventuell etwas laut, da die Fenster zur Straße lagen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 okt 2016
8.0

- Great district to near by the station. - The apartment just like the picture which is cosy and clean with everything we needed. - The elevator goes up to the flat, no worry to heavy luggages.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Thank you very much for your review! We're glad that you liked our appartement. See you next time! Melanie / Babelfish Hostel

6 okt 2016
8.0

깨끗함

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 sep 2016
8.3

Got 4th floor with a bunk bed and a double bed to ourselves. Very roomy, clean, nice bed sheets ( Egyptian cotton just like a hotel). So close to main railway station, you can almost see it from the station which is very important for us because we always travel by Eurail pass. Only thing that bothered us was the noise from the terrace by people who were smoking or socializing until 0100 A.M.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 sep 2016
9.7

Sehr nais

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.