Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 629 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 7.1
BOKA NU
8.0
Utmärkt 629 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 7.1
BT Rooms Located at Via dei Mille 9 int.5, , Rome.
BT Rooms
Italy
Rome italy Via dei Mille 9 int.5
80% 629
41.9036345 12.5033211
BT Rooms
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 maj 2016
10.0

Hola , les quería comentar mi estadía en este lugar , la realidad muy buena la ubicación , la limpieza excelente , las personas que me atendieron fueron muy educados y correctos. Es un lugar que se los recomiendo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Colombia, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 maj 2016
5.7

No me gusto el olor de la habitation, tenia un olor a viejito, el ambiente de la habitacion es feo, aunque todo estaba limpio, el precio es caro para esa habitacion Vieja.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
17 maj 2016
9.4

Location is very good, close the Termini station. The internet was slow, I missed a Locker, but everything was all right, I liked my exprrience there.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 maj 2016
9.7

추운건 이탈리아 건물 특징이라 쩔수없지만 깔끔하고 친절하다 푸짐한 조식과 세탁기가 옵션으로 있어 편리하다 역에서도 가깝고 두오모가 마당같이 가깝다 다만...... 지금 공사중이라 시끄럽다 ㅠㅠ

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2016
8.9

O Hostel fica bem perto da Estação Termini, que é uma ótima opção de lugar para ficar, visto que todos os trens partem de lá, porém é muito movimentado e não parece tão seguro. O atendimento do staff foi ótimo, super atencioso. Os quartos são limpos todos os dias e as acomodações são ótimas, porém não possuem locker. Tem uma minicozinha com microondas e frigobar. No geral foi uma excelente estadia.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 apr 2016
9.7

Struttura tranquilla Buona posizione, pulizia ottima, personale eccellente, è la seconda volta che soggiorno. Ho già prenotato per la terza tutto ok

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
8.0

Eenvoudig maar schoon BB en vriendelijk ontvangst en goede bedden. Sober ontbijt maar prima om de dag mee te starten!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 apr 2016
8.6

Overall really good value for the price. My only issue with the accommodation was a really poor WiFi connection, which would essentially load one page in a time span of 2min - eternity. But bad internet is a small grievance in otherwise very affordable accommodation

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 apr 2016
9.4

Muy buena atención! Linda la habitación y muy limpio los espacios comunes! Totalmente recomendado!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 apr 2016
8.3

Me imagino que por temporada baja nos dieron una habitación de 2 cuando reservamos una de 6. Y para nosotros fue mucho mejor. Claudia siempre nos ayudó com sus consejos sobre a dónde ir y hasta la ama de llaves fue muy amable con nosotros.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.