Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
7.8
Mycket bra 288 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 7.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
7.8
Mycket bra 288 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.7
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 7.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 7.4
B&Brera Located at Via Bramante 35, , Milan.
B&Brera
Italy
Milan 20154 Via Bramante 35
78% 288
45.4820501 9.1787903
B&Brera
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 maj 2016
8.9

un soggiorno perfetto rapporto qualità prezzo ottima, come anche la cortesia dello staff :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 maj 2016
10.0

This was a great place to stay! When I am back in Milan I will stay again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 maj 2016
2.3

El peor lugar donde me quede!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
18 maj 2016
9.7

Alojamiento muy bueno. Está a 20min a pie del Duomo. También hay numerosos tranvías y bocas de metro cerca. Las habitaciones son limpias y el propietario es muy amable y cordial. El trato con los clientes es cálido y el servicio que tienen con ellos es bueno. Limpio y seguro.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 maj 2016
9.4

Good hostel close to Chinatown. Very friendly host, ready to help.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 apr 2016
8.9

Pulito, silenzioso e centralissimo. Mi sono fermata solo una notte ma mi sono trovata molto bene. È collegato benissimo con il centro della città (il tram ferma proprio sotto il B&B) e abbastanza vicino c'è anche una fermata della metro. Considerando il prezzo molto conveniente che ho pagato, lo consiglierei a chiunque non abbia molte pretese e voglia un posto tranquillo e pulito dove dormire.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 apr 2016
10.0

Nice base for visiting Milan, very clean and Teo is very helpfull and kind !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 apr 2016
8.3

Excelente hostel, muy centrico y con un desayuno muy bueno.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2016
9.4

Sono stato al B&Brera per una sola notte con due amici, Francesco e Manuele, ma ci sarebbe piaciuto rimanere più tempo! Teo, il proprietario, ci ha fin da subito accolto con la sua cordialità e allegria, facendoci sentire come a casa. La stanza in cui abbiamo dormito è semplice ma funzionale e i bagni puliti e accoglienti. Il bed and breakfast è situato in un quartiere tranquillo ed è vicinissimo al centro e alla stazione ferroviaria Garibaldi. Grazie Teo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 apr 2016
5.1

"This is a b&b, not a hostel." - Teo. Me and everyone else in my room had to leave and come back at a different time to check in. There was no breakfast that we got either :-/. This place is on the 2nd floor of an apartment complex and a bit awkward to find, it was clearly someone's flat, both bedrooms share the two bathrooms. There's also 3 doors to pass through before even reaching the hostel doors. As backpackers, we all made it work, but there's definitely far better places in M

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Why not telling the truth? Why he does not say what time it is presented to the checkin? Why not say that I gave her all the information? As such, she has presented at noon when the checkin is at 14:00 and I told her to come back at 13:30 because I was cleaning, but a minimum of respect for a person who has to clean up the environment right? However you do an examination of conscience and I do not want to disclose too much, I took only the complaints of others about her, I do not want me to divulge much, in Italy there 'is a saying that says "cheap A word to ".......

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.