Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

B&B IL Tulipano

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 59 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 8.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.5
BOKA NU
9.6
Superb 59 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.6
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 8.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.5
B&B IL Tulipano Located at Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona, , Verona.
B&B IL Tulipano
Italy
Verona 37138 Viale Colonnello Galliano, 3a- Verona
96% 59
45.4355920 10.9784516
B&B IL Tulipano
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2016
9.7

Gastgeberin ist sehr nett, Frühstück liebevoll und frisch zubereitet, sehr gut und ausreichend. Zimmer sehr geschmackvoll eingerichtet, Sanitäre Anlagen hervorragend. Kostenfreie Parkmöglichkeit vor dem Haus. Fußweg ins Zentrum ca. 15-20 Minuten.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 aug 2016
10.0

Very friendly welcome, lovely room and breakfast :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jul 2016
10.0

Es war ein ganz wundervoller Aufenthalt. Sehr netter Empfang und freundliche Atmosphäre.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jul 2016
10.0

Ottimo tutto!!!! Posizione eccellente e personale carinissimo!!! Soddisfatta , lo consiglio a tutti!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jul 2016
10.0

This B&B was wonderful and was just what we were looking for in Verona. The facilities were clean and nice and we were greeted warmly when we arrived. We were given good recommendations and a hearty breakfast in the morning. I would definitely return.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 maj 2016
8.6

Es war unser Irrtum, dass wir "Fahrrad-Touristen" einen Tag später als angegeben (und bestätigt) ankamen. Peinlich für uns, doch kein Problem für unsere dennoch sehr freundliche Vermieterin. Wir konnten ein noch freies Zimmer zum kleinen, baumbestandenen Hof beziehen - der vielbefahrenen Verkehrsstraße abgewandt; die Nacht war überraschend ruhig. Im Zimmer leider wenig Ablagemöglichkeit, ausreichend für uns - für längeren Aufenthalt wohl nicht so gut. Alles in allem aber eine gute Adresse.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 apr 2016
10.0

We had a very warm welcome at Il Tulipano - we got lots of help with which sites to see and where to eat. The room was very clean and comfortable and the breakfast was nice.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2016
9.4

We had a wonderful stay - about a 10 minute walk from the train station and 15 minute walk from the heart of the city. The owner doesn't speak much English, but she was still very friendly and helpful and gave us many recommendations on where to go in Verona. The rooms are clean and comfortable and the bed is perfect for a good nights sleep. Very secure facilities, we felt our stuff was very safe being left behind. Flexible on breakfast times and was pleased to have eggs cooked for us :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
9.7

Super accueil. Le patron n'a pas hésité à me dépanner car mon vélo était en rade. Présentation utile de la ville. Très bon petit déjeuner.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.