Hostelworld.com

B&B Delfino Blue

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 865 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 8.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.3
Superb 865 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 8.8
  • Personal 9.7
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.8
B&B Delfino Blue Located at Via B.Buozzi, n. 18/4, , Genoa.
B&B Delfino Blue
Italy
Genoa Genoa 16126 Via B.Buozzi, n. 18/4
93% 865
44.4148846 8.9146327
B&B Delfino Blue
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
29 apr 2016
9.7

Great stay with a very nice host, the place is very clean and not so noisy despite proximity to the road (good double windows). Good breakfast as well! :) It's a bit off the city center but within easy walking distance to piazza principe (main train station) and harbour.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 apr 2016
8.3

La logeuse, Fulvia, est trés accueillante, gentille, vous donne des renseignements sur les visistes. Petit déjeuner copieux : fruits, jus de fruits, viennoiseries, pain grillé parfois spécialité et vous pouvez demander aussi oeufs, etc. Fulvia essaye de servir au mieux les clients. Nous avons fait des rencontres internationales dans ce BED and BREAKFAST. Fort sympatique

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 mar 2016
8.6

Pleasant well located B&B with a very homely feel. Staff made us feel very welcome and relaxed and we enjoyed a pleasant stay.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 mar 2016
9.7

An excellent place to stay and Fulvia the host was very welcoming. Its a bit noisy with the main road just outside but its the harbour which was great.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 mar 2016
8.6

Ótimo lugar eu recomendo !!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 feb 2016
10.0

Mi rendo conto che mettere il massimo giudizio in ogni categoria sembri assurdo, ma PE me questo b&b è ideale: servito da due Stazioni di metri vicinissimo a gGenova PRI CIPE e al terminal imbarchi, vista sul portò antico; gentilezza estrema senza piahgerie, solo due piani di scale, vicinanza di ottimi bar e ristoranti( mi permetto di consigliare quello del signor Vincenzo, specialità napoletane e genovesi)..a me basta e avanza.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 feb 2016
9.1

Casa molto bella ed accogliente. la signora gentile, amichevole e disponibile. ottima esperienza, da consigliare !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
9.1

Accoglienza e disponibilità esemplari. Da consigliare sicuramente. Un grazie particolare alla gentilezza di Barbara e un caro saluto da "Gioia".

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Grazie a Voi !!! Gentilissimi...un caro abbraccio. Barbara e Fulvia

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.