Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
9.7
Superb 374 Recensioner
  • Värde för pengarna 10.0
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 10.0
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.5
BOKA NU
9.7
Superb 374 Recensioner
  • Värde för pengarna 10.0
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 10.0
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 feb 2017
10.0

Os donos foram muito atenciosos em todos as nossas dúvidas e pedidos, serviam um cafe da manhã muito gostoso. A localizaçao é perfeita, em um beco típico de veneza, mas perto do movimento! O quarto é prqueninho mas tem armarios, gavetas, não deixando nada a desejar pra quem fica por pouco tempo ( 3 dias no nosso caso)! Limpam os quartos todos os dias! Em fim, foi uma excelente experiencia e voltaria a me hospedar la!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Indonesien, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jan 2017
8.6

the wifi is broken so we ddnt get access internet. and if u checkin after 23.00 pm, there is no people inside standby so you must to call. but most of traveller didnt have active phone in venice so its difficult to call the owner of this hostel. when i want to check in at 23.00 pm, i must ask people around that place to help me to call the owner

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jan 2017
10.0

Great stay. Loved the room. Breakfast cold be better. Wifi was not working during one day.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jan 2017
10.0

Doskonałą lokalizacja, blisko komunikacji i atrakcji turystycznych. Świetne śniadania, miła i kompetentna obsługa i działąjące wifi. W tej cenie trudno o coś lepszego.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2017
10.0

Atmosfera davvero accogliente, struttura ridotta nelle dimensioni ma molto curata e raffinata, nonché pulita in ogni ambiente. Posizione eccellente: il b&b si trova in Calle Zotti, viuzza silenziosa ma a due passi dal centro (10 minuti dal ponte di Rialto). Proprietari gentilissimi: hanno saputo consigliarmi (su come raggiungere tal posto o dove pranzare/cenare) con estrema disponibilità. Colazione fresca ed abbondante. Consiglio il pernottamento a chiunque, non vi deluderà

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 nov 2016
9.1

Great location! Free breakfast is always a plus, and it's homemade not just pre-packaged food. The staff are wonderful, very friendly and caring. There isn't really a common space, so it's not a hostel kind of atmosphere where the residents hang out but that's okay because Venice has lots to explore. Very safe building and city in general.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 nov 2016
9.7

La ubicación es muy buena, el trato muy muy amable y detallista, si vuelvo a venecia seguro repito. El desayuno muy bueno.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 nov 2016
9.7

Really nice place, clean and comfortable. The breakfast was fantastic and you are in a part of Venice that allows you to walk everywhere. Internet was weird, it worked on our phones fine but not our laptop. Would definitely stay again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 okt 2016
10.0

Charmant B&B, très bien placé dans un quartier animé de restaurants et de bars en tout genre, à 2 pas d'une station de Vaporetto très pratique. Il est également possible de se déplacer dans la mesure où le quartier est central. Notre chambre était très cosy, avec une salle de bain privative. Les petits déjeuners sont copieux et de qualité. L'accueil est très chaleureux et Francesco, très prévenant, n'hésite pas à nous conseiller et nous aider quant à notre programme de la journée.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.