Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Aventura Boutique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 522 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.9
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.4
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.3
BOKA NU
9.6
Superb 522 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.9
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.4
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 9.6
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 maj 2017
9.4

Ein sehr schönes Hostel mit bester Ausstattung. Ich habe mich im India Zimmer sehr wohl gefühlt, fast wie in einem Dschungel-Resort. Die Staff-Mitarbeiter waren alle sehr freundlich und hilfsbereit bei Buchungen und anderen Auskünfte über die Stadt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 maj 2017
10.0

Had a great time. Staff were real friendly. Would come again Also it was real clean

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2017
9.4

a very nice place to stay for a few days and see the city

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2017
9.4

Aventura was a super cute, comfy hostel. I had a very comfortable stay. The location was awesome, walked to most places. The different themed rooms were awesome, and it was always clean! The staff were super helpful, but a bit weird..acted like they were possessed all the time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2017
10.0

Best hostel I've ever stayed in !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Singapore, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 apr 2017
10.0

The hostel is located about a 3-minute walk from Nyugati Palyaudvar metro station - it was easy to get to. The area was generally clean, and the facilities provided were good. Wifi signal was good as well. Really enjoyed my stay at this hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 mar 2017
9.7

Ein sehr schönes Hostel! Für einen Städtetrip perfekt geeignet! Alles ist sehr sauber und geschmackvoll eingerichtet. Lediglich das Bett hat sehr viele Geräusche bei kleinsten Bewegungen gemacht.. Wir kommen sehr gerne wieder und können es nur weiterempfehlen:)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 mar 2017
9.7

Es war super schön familiär, als ob man in einer WG miteinander wohnen würde. Alle Daumen nach oben!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 mar 2017
10.0

Staff was excellent and got to go caving while I was there! Highly recommend it. Also check out the baths :-) The hostel can set up everything for you with both of these activities. I stayed in the India room in the loft and had my own personal little corner. Best set up of sleeping arrangement in a hostel I have been to! Only have one bathroom for each sex, but this wasn't an issue since it wasn't full

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 feb 2017
10.0

Awesome apartment!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.