Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de la Paix Québec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 589 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 9.7
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.4
Utmärkt 589 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 7.9
  • Plats 9.7
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9
Auberge de la Paix Québec Located at 31, Rue Couillard, , Quebec.
Auberge de la Paix Québec
Canada
Quebec Quebec G1R 3T4 31, Rue Couillard
84% 589
46.8150619 -71.2087842
Auberge de la Paix Québec
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 jan 2017
8.3

A nice place

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • malabbe
  • USA, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jan 2017
10.0

Wonderful staff and a great location. Definitely one of my favorite experiences in a hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2017
8.3

Auberge convivial, bon petit déjeuné. Je recommande !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 jan 2017
8.3

Location was great as far as being in the old city. Clean. They make you take off your shoes and they have slippers for you to wear around. Could be that we went on a low season but there wasn't much space for hanging out. Bathroom showers were annoying but there's hot water!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jan 2017
10.0

Un véritable havre de paix j'espère pouvoir y retourner.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • taliahdez
  • Mexiko, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 jan 2017
7.7

RECIBEN NIÑOS Y ME TOCARON VARIOS, ERAN UN DESASTRE. HABIA PERSONAS ALOJADAS BASTANTE MAYORES, ESO ME PARECIO UN POCO PELIGROSO. NO SE PUEDEN CERRAR LAS PUERTAS DE LOS CUARTOS Y ESO NO ME DEJO DORMIR TRANQUILA, PORQUE NO HAY LLAVES NI NADA PARA ABRIR O CERRAR, CUALQUIERA PUEDE ENTRAR. ADEMAS EN VARIOS MOMENTOS ENTRE Y SALI SIN QUE NADIE DEL ALBERGUE SIN QUE NADIE ESTUVIERA PENDIENTE DE LA PUERTA, INCLUSO LA CAMARA DE VIGILANCIA NO ESTABA SIENDO CUIDADA, ESO ME DIO UN POCO DE MIEDO.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2017
8.3

This is an above average hostel. The staff were nice, the facilities were clean. They had breakfast from 7-10 in the morning. Excellent location (right in the middle of Old Quebec with a two minute walk from the cathedral, city hall, and a bunch of bars, shops, and restaurants. My only quibble was with the shower. You had to constantly pump the water to make it flow but it became hot quickly which is important for Canada.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2016
9.4

Extrêmement bien situé, ambiance très sympathique, services au top, personnel très gentil, des prix défiant toute concurrence, le tout avec en plus cette petite touche nonchalante qui rappelle pourquoi l'auberge porte bien son nom ! Ce séjour sera parmi les meilleurs que j'ai passé, et cette auberge est probablement l'une des meilleures dans lesquelles j'ai séjourné... et je suis une habituée des auberges de jeunesse !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 dec 2016
9.7

기차역과 가깝고 퀘벡시티 안에 위치하고 있어 돌아다니기 좋아요

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 dec 2016
8.6

Auberge très bien placé à 5/10 min de beaucoup d'activités et de lieux à voir. Personnel sympathique et une très bonne ambiance entre les résidents. De très belles rencontres. Seul point négatif, douches et toilettes un peu trop petites à mon goût.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.