Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 585 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.8
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9
BOKA NU
8.3
Utmärkt 585 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.8
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.1
  • Utrustning 7.9

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 feb 2017
8.6

Très bon séjour à l'auberge Maeva :) Chambre et salle de bain propre, bon ambiance et bon petit déjeuner (pancakes et pain grillé cuit en direct !). Hôte très sympathique et pleins d'humour ! Je recommande l'auberge Maeva avec plaisir :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 dec 2016
4.0

The location was easy to find and breakfast was also good. But the owner's joke could've hurt other ppl, that was not even a joke! Only he thinks that's funny. It was quite disappointing they don't provide towel. I didn't have problem using bathroom tho cos my room was not full so that was good.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 dec 2016
8.0

Bien placé. Bien accueilli. Basique mais confortable excepté les placards trop petits pour ranger quelque chose. Bon petit déjeuner le matin et bons conseils pour les visites.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 dec 2016
7.7

War sehr nett. Das Frühstück war sehr einfach, aber in Ordnung.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 nov 2016
9.1

Petit coin de paradis !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Japan, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 okt 2016
9.7

オーナーがとにかく良い人。 僕が泊まっていた期間には、昼食や夕食をシェアしてくれることもあった。 また立地もよくケベックシティの各観光地にもアクセスがよい。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 okt 2016
8.9

The best budget travel in town.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 okt 2016
8.9

Thank you for being there when we need it . . .. xoxoxoox

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 okt 2016
8.0

The location is great cuz it's just one street away from multiple shops and restaurants. The staff is OK but seldom speak English. The free breakfast is great but the atmosphere won't be good if you don't speak French. Generally speaking, a very good place to stay in with limited budget!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 okt 2016
7.7

Le gérant nous a adressé des propos détestables alors que nous lui avions poliment demandé s'il avait du jus d'orange lors du petit dej, Nous avons par la suite pu voir dans les commentaires sur hostelworld et tripadvisor que nous étions pas les premiers à subir ce genre de discours. A noter des réponses alarmante et puériles à des commentaires ecrits de clients En dehors de ce triste détail, nous étions dans une chambre de 5 propre, toilettes/douches proches et propres

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.