Hostelworld.com

Auberge de Jeunesse Maeva Quebec

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 451 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.4
Utmärkt 451 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 8.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.3
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec Located at 671 Rue Saint-Francois, , Quebec.
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
Canada
Quebec Quebec G1K 2Z8 671 Rue Saint-Francois
84% 451
46.8157343 -71.2213328
Auberge de Jeunesse Maeva Quebec
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 maj 2016
9.7

Very nice stay! Rooms are spacious, clean and nice. Free breakfast with pancakes and friendly atmosphere. Don't forget to bring a locker for the locker!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Madagaskar, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2016
10.0

Merci Roberto ! Un accueil plus que chaleureux ! Nous sommes comme à la maison ! Auberge à proximité des incontournables de Québec. Warmly recommanded !!!!! See you soon !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 maj 2016
9.1

Un accueil chaleureux, lieu convivial avec Wifi gratuit, TV à disposition, eau chaude, chambre propre et surtout de fabuleux pancakes tous les matins!!!Un rapport qualite/prix tres correct ! De plus, l'auberge est bien situé: à 5 min de la gare d'autobus, à 15 min du vieux Quebec, au cœur du nouveau quartier en vogue et proche des principales lignes de bus! Je n'hesiterais pas à revenir!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 maj 2016
9.1

My stay here was wonderful and the host was super friendly and helpful and we had many a good laugh. The location is in a bustling area but it is about 20 minutes from Old Quebec which for me wasn't an issue. The only thing I wished they had was an iron, however I don't think this will be an issue for 99% of backpackers.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 maj 2016
10.0

I think this hostel is fantastic! Super clean, yummy pancakes for breakfast each morning and a nice friendly atmosphere! I would definitely stay in this hostel again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2016
10.0

Bonjour, c'est la deuxième fois que je passe dans cette auberge et j'en suis ravie : - idéalement placée, à quelques minutes à pied du centre ville - l'accueil est chaleureux - l'ambiance est familiale, conviviale - les chambres sont propres, confortables et bien aménagées - le petit déjeuner est fabuleux (pancakes fait maison, café et thé à volonté) Une auberge que je recommande fortement à Quebec.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Norge, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
10.0

It was a great hostel the rooms were nice and clean the same with the bathrooms. Plus the owner is a really great person and he makes pancakes for everyone at breakfast.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2016
8.6

Fantastic management made my first stay in a hostel very good! The location isn't the star selling point of the hostel, but the staff, cleanliness, and rooms are quite worth the pay! I would gladly stay there again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 mar 2016
8.0

was a good hostel, but not much people around in winter. The entrance was really icy and slippery... but otherwise everything was ok

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 mar 2016
8.9

Roberto est un personnage, parfois un brin invasif. Mais le lieu reste extrêmement convivial, les petits dej y sont bons et il est bien situé à proximité de commerce, bars, ...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.