Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Auberge La Source

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.7
Superb 142 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.9
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.7
Superb 142 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.8
  • Säkerhet 9.6
  • Plats 9.9
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 jul 2017
10.0

Excelente!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jun 2017
9.7

TipTop Hostel! Unaufdringliche, sehr zuvorkommende professionelle Gastgeberfamile. Wir als Familie haben das Hostel mit Pool am Rande der Sahara sehr genossen. Auch sehr zu empfehlen für geführte Kameltouren in die Dünen mit Übernachtung im Zelt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 maj 2017
9.7

Personnel super sympathique ! Je reccomande le trip dans le desert, qui sera une expérience inoubliable. La piscine de l'auberge est très appréciée en temps de chaleur, c'est a dire tout le temps ! Petit bémol, il fait très chaud dans les chambres et l'air climatisé est très dispendieux. Je reccomande fortement cette auberge!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 maj 2017
8.9

Ils abusivement chaud dans les chambres. Mais les trips dans le désert sont magnifiques.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 maj 2017
10.0

Excellent! The staff and family are wonderful! They can organize desert excursions, atv's, Berber visits...relax in the common area, swim in the pool, dinner on the terrace. I couldn't recommend La Source more. They really took care of me and made me feel like family.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 apr 2017
10.0

The most amazing hostel I've been to. Great staff, awesome location, tasty food, nice rooms and cool pool. I'd just go there and have my week of holidays. Recommend it 100%!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 apr 2017
9.7

Die tollste Unterkunft, die ich in meinen drei Wochen Marokko hatte! Super entspannte Athmosphäre, nette GAstgeber, die sich um einen sorgen, eine wunderschöne Lage und tolle Zimmer zu einem absolut fairen Preis.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 apr 2017
9.4

The great people at the staff will make sure you'll have a good time in Hassilabied. Highly recommended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2017
9.7

We had a great time at la source! The staff is very friendly and welcomed us like old friends. You can either talk with them in English, French or Spanish what makes the communication very easy! The whole place is very clean and we had a great room and a delicious breakfast! On top of that it was great to relax at the pool or walk to the dunes what you can do in just ten minutes. We also booked a camel tour with a night in the desert in the hostel. Another unforgettable experience!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 mar 2017
9.7

Mega gute Lage mit Blick auf die Dünen. In einstündiger Wanderung kann man auf der höchsten Düne sein, die man vom Hostel erblicken kann.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.