Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Astor Queensway

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 5291 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.8
Utmärkt 5291 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.6
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.5
  • Utrustning 8.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 feb 2017
9.4

Tolle Lage, super nette Mitarbeiter, Möglichkeit Föhn, Schloss etc. auszuleihen, gutes Frühstück für nur 1Pfund. Wir waren sehr zufrieden, perfekt für zwei Übernachtungen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 feb 2017
6.0

Very very claustrophobic, tinny rooms, and too many beds, that dont fit in that little space.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 feb 2017
8.0

A great place to stay at great value! I found this place cleaned regularly and a good nights sleep! Not really a party hostel which I really liked, but more of a cosy home with great beds and a quiet nights sleep. Would recomend! Just off of Hyde Park and it is in a really affordable area when you want to eat out!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 feb 2017
10.0

Amazing location in the heart of London, nice small hostel so everyone was really friendly, the room was quite spacious and the kitchen was well equipped. Wifi sometimes a bit patchy downstairs but overall I felt well looked after.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 feb 2017
10.0

Stayed for a weekend catch up and couldn't fault it. Love the charity £1 breakfast!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 feb 2017
10.0

완전 좋아요. 다만 아쉬운 점은 1층침대에서 앉아있기가 힘들고 샤워기가 일체형인 점이에요.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 feb 2017
5.7

런던 숙소 다비싸지만... 4인실 진짜 코딱지만함... 가격대비어후... 지하철이랑은 가깝지만 시내까지 대중교통 이용시 20분정도 .... 나중에 묵었던 싼 숙소와 비슷한 느낌 가격대비 ㄴ 벗 직원친절 수건없고 어뎁터 카드키 보증금 각 5파운드씩 필요

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 jan 2017
9.4

Great place in a beautiful location! I was only there for a night passing through but the staff was very friendly and helpful and welcoming. The hang out room was wonderful and was showing movies with a good group of people.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 jan 2017
10.0

Great hostel! Sets the bar for the others

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jan 2017
10.0

화장실도 깨끗하구 역에서 오분정도밖에 안걸려서 좋았어요. 직원분들도 다 친절하시구 조식도 괜찮았구요!! 가격대비 완전 만족했습니당 다만 2층침대 사용한다면 콘센트를 사용하기는 힘들었어요 ㅠ 그 외에 헤어드라이, 자물쇠등 많은 것들이 무료로 제공되어서 좋았습니다!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.