X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England

karta & vägbeskrivning


87%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 95%Personal
  • 86%Atmosfär
  • 84%Renlighet
  • 81%Utrustning

Översatt av Google Från Heathrow flygplats med tunnelbana (Tube / Metro):
Ta Piccadilly-linjen (mörkblå) till Earls Court Station och sedan byta till den norrgående District Line (mörkgrön) via Edgware Road till Bayswater Station. Från Bayswater Station, sväng höger och gå till toppen av Queensway, sväng sedan vänster och den andra till vänster efter Queensway är Queensborough Terrace.

Från Heathrow flygplats med A2 Airbus:
Ta A2 Airbus från Heathrow och gå av vid Queensway i Bayswater. Promenera österut längs Bayswater Road; Queensborough Terrace är den andra gatan till vänster efter Queensway.

Från Gatwick flygplats:
Ta Gatwick Express-tåget till Victoria Station. Byt till tunnelbanesystemet västgående Circle Line (gul) till Bayswater Station. Från Bayswater Station sväng höger och gå till toppen av Queensway, sväng sedan vänster och den andra lämnade efter Queensway är Queensborough Terrace.

Från Waterloo Station:
Ta den västgående Jubilee Line (silver) till Bond Street och byt till västgående Central-linjen (röd) och fortsätter att Queensway Station. Från Queensway går österut längs Bayswater Road och den andra gatan till vänster är Queensborough Terrace.

Från Victoria Station:
Ta den västgående Circle Line (gul) till Bayswater Station. Från stationen sväng höger och gå till toppen av Queensway, sväng sedan vänster och den andra lämnade efter Queensway är Queensborough Terrace.