X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

karta & vägbeskrivning


85%Betyg

  • 83%Värde för pengarna
  • 88%Säkerhet
  • 88%Plats
  • 98%Personal
  • 85%Atmosfär
  • 85%Renlighet
  • 73%Utrustning

Översatt av Google Från Narita Airport:
Ta Keisei Skyliner * tåget till Ueno station (det sista stoppet) och överför till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje (om en tre minuters promenad) och rida den till Tawaramachi station.

Den Keisei Express (i stället för Skyliner) driver också till Ueno och är lite billigare men lite långsammare.

Från Haneda Airport:
Ta monorail till Tokyo station och överföring till JR linje och rida den till Ueno station. Transfer till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje och gå till Tawaramachi station.

Från Tawaramachi station på Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje-(ca 5 min.): Ta avfart nr 3 av tunnelbanan och fortsätt gå rakt för fem block. I hörnet av det femte blocket finns det en 24-timmars sushi butik som heter "SUSHI-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter "Gyu-Kaku" över det (du kommer att se "Seray Kebab" på det motsatta hörnet och "Dennys" och "ROX" byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ner den lilla gatan mellan sushirestaurang och kebab butik) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå-vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.

Från Asakusa station på Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje & Toei Asakusa line-(13-min promenad.): Ta avfart nr 4a ur tunnelbanan och gå rätt till huvudgatan (du kommer att se en polis ruta och den stora lyktan av Kaminarimon Gate tvärs över gatan). Gå vänster ner den här huvudgatan tills du kommer till en T-korsning (du kommer att se en "Family Mart" närbutik tvärs över gatan framför dig). Gå över till Family Mart sidan av gatan och gå rakt tills du ser en 24-timmars sushi butik som heter "SUSHI-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter "Gyu-Kaku" över det (du kommer att se "Seray Kebab" på det motsatta hörnet och "Dennys" och "ROX" byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ner den lilla gatan mellan sushirestaurang och kebab butik) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå-vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.