X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 81%Värde för pengarna
  • 87%Säkerhet
  • 83%Plats
  • 88%Personal
  • 74%Atmosfär
  • 83%Renlighet
  • 76%Utrustning

Översatt av Google Från Narita Airport:
Ta Keisei Skyliner * tåget till Ueno Station (det sista stoppet) och överför till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje (om en tre minuters promenad) och rida som till Tawaramachi station.

Den Keisei Express (istället för Skyliner) löper också till Ueno och är lite billigare men lite långsammare.

Från Haneda Airport:
Ta monorail till Hamamatsucho station och överföring till JR linjen och rida som till Ueno station. Överföring till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje och gå till Tawaramachi station.

Från Tawaramachi station på Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje-(ca 5 min.): Ta avfart nr 3 av tunnelbanan och fortsätt gå rakt för fem block. På hörnet av femte blocket finns det en 24-timmars sushi butik som heter "Sushi-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter 'Gyu-Kaku "ovanför det (du kommer att se" Seray Kebab "på det motsatta hörnet och" Dennys "och "ROX 'byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ned den lilla gatan mellan sushi restaurangen och kebab butiken) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå-vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.

Från Asakusa station på Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje & Toei Asakusa line-(13-min promenad.): Ta 4a avfart nr ur tunnelbanan och gå rätt till huvudgatan (du kommer att se en polis boxas och den stora lyktan av Kaminarimon Gate tvärs över gatan). Promenera vänster ner denna huvudgatan tills du kommer till en T-korsning (du kommer att se en "Family Mart" närbutik tvärs över gatan framför dig). Korsa till Family Mart sidan av gatan och gå rakt tills du ser en 24-timmars sushi butik som heter "Sushi-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter 'Gyu-Kaku "ovan att (du kommer att se" Seray Kebab "på det motsatta hörnet och "Dennys" och "ROX" byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ned den lilla gatan mellan sushi restaurangen och kebab butiken) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå-vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.