X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 88%Värde för pengarna
  • 94%Säkerhet
  • 92%Plats
  • 96%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 92%Renlighet
  • 90%Utrustning

Översatt av Google Från Narita Airport:
Ta Keisei Skyliner * tåget till Ueno station (det sista stoppet) och transfer till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje (om en tre minuters promenad) och rida det till Tawaramachi station.

Keisei Express (i stället för den Skyliner) driver också till Ueno och är lite billigare men lite långsammare.

Från Haneda Airport:
Ta monorail till Hamamatsucho station och överföring till JR linje och rida som till Ueno station. Transfer till Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje och gå till Tawaramachi station.

Från Tawaramachi station på Tokyo Metro Ginza tunnelbane linje- (ca 5 min.): Ta avfart nr 3 av tunnelbanestationen och fortsätt gå rakt för fem block. På hörnet av femte blocket finns en 24-timmars sushi butik som heter "SUSHI-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter "Gyu-Kaku" över att (du kommer att se "Seray Kebab" på det motsatta hörnet och "Dennys" och "ROX" byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ner den lilla gatan mellan sushi restaurang och kebab butiken) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå och vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.

Från Asakusa station på Tokyo Metro Ginza tunnelbanelinje & Toei Asakusa linje- (. 13-minuters promenad): Ta avfart nr 4a ur tunnelbanestation och gå rätt till huvudgatan (du kommer att se en polis box och stora lyktan av Kaminarimon Gate tvärs över gatan). Gå till vänster ned denna huvudgatan tills du kommer till en T-korsning (du kommer att se en "Family Mart" närbutik tvärs över gatan framför dig). Korsa till Family Mart sidan av gatan och gå rakt tills du ser en 24-timmars sushi butik som heter "SUSHI-ICHIBAN" och en annan restaurang som heter "Gyu-Kaku" ovan att (du kommer att se "Seray Kebab" på motsatt hörn och "Dennys" och "ROX" byggnad tvärs över gatan). Sväng vänster vid detta hörn (ner den lilla gatan mellan sushi restaurang och kebab butiken) och sedan göra en högersväng på det andra blocket (du kommer att se en liten helgedom på det första blocket). Du hittar oss på vänster sida av gatan med en blå och vit skylt på byggnaden och precis bredvid en parkeringsplats.