X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Arknoa Houseboat

Westerdok 11, Amsterdam, Nederländerna

karta & vägbeskrivning


88%Betyg

  • 73%Värde för pengarna
  • 87%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 87%Personal
  • 93%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Husbåt Arknoa är en 9 minuters promenad väst från centralstationen, lämnar stationen på norra sidan och inte stadssidan. Lämna stationen och sväng vänster ... följ vägen till hörnet-böj där du kan se SQUASH skriven på en byggnad i väst, där solen går ner. Då är du mycket nära. Därifrån går du till "Månen bridge"

(Moonbridge är smeknamn av Han Lammer brug / brygga) och se gröna lampor i fönstret på husbåt. (Andra båt till vänster från toppen av "Moonbridge '.Adinoah skickar gästerna en karta över vägbeskrivningar till deras e-postadress. Skriv ut den här kartan (utskrift guiden 4x6in.cropped att passa) för att hitta till husbåt.

Eller skriva ut följande beskrivning av din resa till husbåt:

På Schiphol flygplats, hittar du tåget till Amsterdam Centralstation i tunnelbanan. Tåget tar ca 35 minuter att nå Amsterdam och du måste först köpa dina tågbiljetter.

Det är en kort promenad från Amsterdams järnvägsstation

till houseboat (9 min.)

Avsluta stationen på norra sidan (ej stadssidan)

och sväng vänster.

Följ huvudvägen passerar upptagen färjor parkerade på höger / Håll efter huvudvägen riktning väst,

(Där solen går ner) / passerar den stora cykeln stå på höger / Pass bye den eleganta och tall båt "Prince of Orange" på höger / ... kors över sedan till vänster sida av huvudvägen när det passar / Passing sedan nästa på "Kamer van Koophandel" (handelskammaren) på vänster / Fortfarande på huvudvägen, fortsätter att kommande gamla bron på en vinkel på höger / Här håller på vänster sida av vägen / följa böjen,

och järnvägen spår (inte följer den väg som korsar den gamla bron) men leta efter en andra modern bro strax bakom den gamla bron på en vinkel, "Moonbridge" (alla upplysta på natten), (den enda aluminium bron i Europa ) / och korsa denna moderna bron. Arknoa sett från toppen av Moonbridge är andra husbåt till vänster. Har kommit på den andra sidan, räkna sedan fyra gatlyktor och ta de 6 steg ner till träbrygga.

Arknoa är rätt i slutet av denna brygga mittemot järnvägsspåret och mittemot SQUASH CITY.

Ovanpå Moonbridge kan du se husbåt, den andra husbåt till vänster, (i mitten av kanalen +/-) / Med små gröna lampor i fönstret som vetter mot järnvägen spår, ... Det innebär kaptenen är väntar dig ...