X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Apple

Calle Ample 24, 1- 4�, Barcelona, Spanien

karta & vägbeskrivning


80%Betyg

  • 70%Värde för pengarna
  • 60%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 90%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 70%Utrustning

Översatt av Google Anländer från Barcelonas flygplats:

Du har två val att komma fram, med tåg eller buss. Det enkla en är i genom bussen men lite men dyrt att tåget.

Om du föredrar bussen (Var 15 minuter avgår från flygplatsen): måste ta Aerobus (Det är den blå bussen) och gå av på Plaza Catalunya. Du måste ta tunnelbanan, linje 3 (grön), zona universitaria riktning och gå av vid "Drassanes" Station. Bara i fron av utloppet från stationen, det är Carrer de Josep Anselm Clave Street. Du måste följa denna gata, därför att den byter namn till Carrer Gott. Vi bor på den gatan, följ den fram till nummer 24 PRIMER 4a. (Första våningen)

Eller med tåg (Var 30 minuter avgår från flygplatsen): Ta tåget och gå av i Barcelona Sants station, då måste man ta tunnelbanan, linje 3 (grön), Canyelles riktning och gå av vid "Drassanes" Station. Bara i fron av utloppet från stationen, det är Carrer de Josep Anselm Clave Street. Du måste följa denna gata, därför att den byter namn till Carrer Gott. Vi bor på den gatan, följ den fram till nummer 24 PRIMER 4a (första våningen)


Anländer från Girona flygplats:

Ta bussen till Barcelona till Estacio Nord. På framsidan finns en tunnelbanestation. Du har totake linje 1 (röd), Hospital de Bellvitge riktning tills Plaza Catalunya. Byt till linje 3 (grön) zona universitaria riktning och gå av på i "Drassanes" Station. Bara i fron av utloppet från stationen, det är Carrer de Josep Anselm Clave Street. Du måste följa denna gata, därför att den byter namn till Carrer Gott. Vi bor på den gatan, följ den fram till nummer 24 PRIMER 4a (första våningen)