Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Apple Hostels of Philadelphia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 8.3
 • Säkerhet 9.0
 • Plats 9.4
 • Personal 8.9
 • Atmosfär 8.1
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.5

Plats

32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106

Vägbeskrivning Till Boende

Översatt av Google
Vi ligger på 32 Bank Street, Philadelphia, PA 19106

Från Philadelphia International Airport
Ta R1 tåget (följ skyltarna). Stig av på marknaden Östra Station. När du avslutar tåget, vrid i den riktning som tåget färdades och lämna plattformen mot 10th Street. Ta Market Street mot 2nd Street (cirka 10 minuters promenad till vandrarhemmet). Bank Street är mellan 3: e och 2: a gatan på höger sida. En taxi tar dig från Market East Station till vandrarhemmet för ungefär $ 6 plus tips.

Shuttles finns också tillgängliga från flygplatsen för ca $ 10 per person plus tips. Du måste gå till transport skrivbord ligger nära bagageutrymmet för varje terminal och be personen bakom skrivbordet för att ringa en för dig.

Taxi till vandrarhemmet har en fast avgift på $ 28,50 och en extra $ 0,50 per person, plus tips.

Från Greyhound Bus Station
Gå på Market Street mot 2nd Street (cirka 15 minuters promenad till vandrarhemmet). Bank Street är en mycket liten gata (som en gränd, eftersom det är en av stadens äldsta gator) mellan 2: a och 3: e gator, och vandrarhemmet ligger på höger sida.

Megabus:
Den Megabus (www.megabus.com) är billigare än vinthund från New York och Washington, DC. Biljetterna är ofta endast $ 1 om du köper dem tillräckligt tidigt, och deras bussar har gratis trådlöst internet. Stig av på sin 6: e och Market Street stopp, sedan gå ner Market Street mot 2nd Street. Sväng höger på Bank Street. (Detta är en cirka 5 minuters promenad till vandrarhemmet).

China Buss
Det finns några bussbolag som avviker från Chinatown i både New York, Baltimore och Washington DC. De låter dig iväg på 11th Street mellan Filbert Street och Arch Street. Promenera till Market Street och sedan gå ner Market Street mot 2nd Street. Sväng höger på Bank Street. (Totalt är det cirka 12 till 15 minuter till fots). Försök att boka dina biljetter online på www.buszoo.com eller på www.megabus.com (välj den röda bussen för Chinatown). Biljetter börjar så lågt som $ 1,00! Men bara denna webbplats listar avgångstider för ett av företagen. Om avgångstiden är viktigare än priset, kom ihåg att fler avgångstider är tillgängliga via andra Chinatown bussbolag.

Från Amtrak Järnvägsstation
Ta blå linjen tunnelbanan från järnvägsstationen. Stig av på Second Street. Bank Street är en mycket liten gata (som en gränd, eftersom det är en av stadens äldsta gator) mellan 2: a och 3: e gatan, så om du gå upp från 2nd Street mot 3rd Street kommer Bank Street vara på vänster sida.
 • Värde för pengarna 8.3
 • Säkerhet 9.0
 • Plats 9.4
 • Personal 8.9
 • Atmosfär 8.1
 • Renlighet 8.5
 • Utrustning 8.5
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.