Hostelworld.com

Apollo Bay Eco YHA

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 139 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.7
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.3
Superb 139 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.7
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.6
  • Utrustning 9.4
Apollo Bay Eco YHA Located at 5 Pascoe Street, , Apollo Bay.
Apollo Bay Eco YHA
Australia
Apollo Bay Victoria VIC 3233 5 Pascoe Street
93% 139
-38.7589023 143.6686849
Apollo Bay Eco YHA
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 maj 2016
10.0

very nice place and very nice people, the perfect atmosphere and lots of things to see in the area around.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2016
10.0

Fab Hostel. One of my favourite. Great kitchen facilities. Cute lounge area with a fire. Peaceful!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 apr 2016
9.4

Nice hostel. Spacious, although beds could do with individual lamps.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 feb 2016
10.0

Very clean and a real relax atmosphere! I recommended !!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jan 2016
9.1

Free towels would be nice!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2016
8.9

Lovely, clean hostel with nice kitchen and lounge facilities. Basic rooms but it had everything you needed! Only negative is they charged my card fully without my knowledge rather than just balance so had to pay exchange rates

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2016
9.7

Exceptional hostel. Fantastic living areas to relax, two kitchens, rooftop deck, & tv room. Well designed & every room has light. Central yet quiet location, one street behind main Street. Quiet at night, comfortable beds with lockers. Only suggestion is carry a larger lock in order to use lockers. Also, can only use wifi in main areas. One of the best hostels on the great ocean road, very popular so book ahead. The lady working at the front desk was most helpful, & kind.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 dec 2015
10.0

Bon accueil par un couple de réceptionnistes sympas qui nous ont fait découvrir le charme moderne de cette auberge de jeunesse. Un bijou ! Confort et propreté sont la règle..Une belle cuisine bien aménagée mais avec des plaques de cuissons difficiles.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 dec 2015
10.0

Sans doute la meilleure auberge que j'ai pu faire au cours de mes différents voyages! Propre calme chaleureux, on se croirait a la maison... Je recommande vivement!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.