Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antwerp Central Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 892 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.5
Utmärkt 892 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 7.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
10 feb 2017
8.0

Este hostel está muy bien ubicado, a tan sólo unos minutos andando hasta la Grote Markt y la Catedral. El desayuno buffet bueno y las habitaciones con su propio baño, algo muy cómodo. Totalmente como si estuviésemos hospedadas en un hotel, la calidad-precio es buena. Lo recomendaría!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 jan 2017
8.6

Great place to stay

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 jan 2017
8.6

Pretty solid hostel in central Antwerp. There was four of us staying in a room. Cleanliness was good and we had enough space to store out belongings for the weekend. A couple of improvement points: heating was too high and we could not lower it further from the room so we had to open the windows at night. Also, you can definitely hear people on the corridor. Otherwise, very good value for money and friendly staff. They also have a selection of board games and a nice breakfast. Would stay again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jan 2017
8.0

A las 10.00 se acaba el desayuno nivel: te comes la tostada pero estoy quitándote la mantequilla y los cubiertos a las 9.50 y pongo malas caras porque has llegado a menos diez y en diez y NO. El check out, por supuesto, a las 10.00 también. Si quieres procrastinar (o qué demonios, dormir ocho horas tras haber ido a cenar y a algún bar) no solo te pierdes el desayuno si no que tendrás que pagar tres euros por hora y por persona. Un poquito ruin. Por lo demás: limpio, seguro, muy bien ubicado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 dec 2016
7.7

Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, de kamer was ruim en redelijk schoon; iets wat helaas niet van de badkamer gezegd kan worden. Ligging is prima, lopen naar het centrum is goed te doen. Het is wel vrij gehorig, je hoort alles wat op de gang gebeurt. Ook vond ik het geen bijzonder gezellig hostel, voor een groep is het prima maar ik zou hier alleen niet naartoe gaan. Het heeft niet echt sfeer. Ontbijt was prima.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 dec 2016
9.7

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Zeer positief is dat het 24 op 24 uur open is.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 dec 2016
8.0

Vriendelijke receptionisten; ruime, propere kamers. Wel spijtig dat er geen optie tweepersoonsbed is. Ontbijt was voldoende, genoeg opties voor vegans & vegetariërs. Misschien wel nog een optie sojamelk invoegen? Algemeen: tof verblijf!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 dec 2016
9.4

Nice central place. Very big hostel, so feels a little impersonal. The staff is great though and there is breakfast. A good value option for Antwerp.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 dec 2016
7.4

Zeer net en aangenaam. Opgelet, je moet tegen lawaai kunnen van dichtslaande deuren op de gang. Isolatie is niet goed, de deuren maken veel lawaai.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 okt 2016
9.1

Lo único malo es que no hay WiFi en las habitaciones. Pero es un lugar muy tranquilo y cómodo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.