Hostelworld.com

Antonia Houseboat

Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 198 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.5
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.7
BOKA NU
9.6
Superb 198 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.5
  • Plats 9.5
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 9.7
  • Utrustning 9.7
Antonia Houseboat Located at Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a, Amsterdam.
Antonia Houseboat
Netherlands
Amsterdam 1019bt Dijksgracht 12b, Dijksgracht 14a
96% 198
52.3761755 4.9165964
Antonia Houseboat
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 maj 2016
10.0

Einfach die perfekte Unterkunft in Amsterdam. Zentral gelegen aber trotzdem ruhig und entspannt und einfach mal etwas ganz anderes als ein normales steriles Hotel.Wir konnten draußen Frühstücken und abends auf der kleinen Terrasse den Sonnenuntergang genießen. Wir empfehlen es definitiv weiter!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 maj 2016
9.1

We enjoyed a super welcome and friendly time on this boat. Lovely breakfast and very relaxing sitting with a beer , looking over the canal and watching boats go by. Very comfy beds and a great shower / wet room. We shared with a German couple who were charming and good fun. We will definitely come back.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 apr 2016
9.4

Es war sehr schön. Es muss einem halt klar sein das es sich um ein Boot handelt. Dafür aber perfekt ausgestattet (sogar mit Herd, Mikrowelle und Waschmaschine). Die Innenstadt ist entspannt zu Fuß zu erreichen. Kleines gemütliches Zimmer und geräumige Küche in der man auch gut mit den anderen Gästen ins Gespräch kommt. Wir kommen gerne wieder.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
10.0

Houseboat Antonia was terrific - clean, well-equipped, comfortable. Warm hospitality. Only two rooms, excellent kitchen with fresh food for breakfast and snacks provided daily. Washer/dryer very convenient. Quiet location about a 15-minute walk from the central train station. Felt very Amsterdam.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 feb 2016
10.0

C'était un séjour très agréable, l'hôte était à l'écoute de nos besoins. C'est un endroit très confortable (et très romantique !). Je recommanderais à 100%, c'est une expérience à vivre.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 feb 2016
9.1

It was absolutely brilliant, the service was really nice and it had lots of little touches that we appreciated - keeping the fridge and cupboards well stocked, plenty of linen, very friendly staff, nicely decorated boat. Had a fabulous time and I would love to return one day.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2016
9.7
Översatt av Google

Jag haft mycket min vistelse på Antonia husbåt. Båten var mycket välorganiserade och hade alla de faciliteter som vi krävs plus brädspel och DVD-skivor för vår njutning. Båten är bara en 10-15 minuters promenad från Amsterdams livliga centrum, men i ett område tyst nog att njuta några ned tid. Silvia var en mycket vacker och tillmötesgående värd. Jag rekommenderar starkt Antonia Houseboat.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Norge, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 dec 2015
9.7

It was great, the boat was great, the food near the boat was great, the owners were great. Everything was great despite the bad weather.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 dec 2015
10.0
Översatt av Google

Mycket bra

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.