Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 594 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.8
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.8
BOKA NU
9.1
Superb 594 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.8
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.8
Antique Hostel Bucharest Located at Str. Splaiul Independentei no.2A, Sector 3,030099, Bucharest.
Antique Hostel Bucharest
Romania
Bucharest Str. Splaiul Independentei no.2A, Sector 3,030099
91% 594
44.4297002 26.0997752
Antique Hostel Bucharest
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
3 dec 2016
9.4

Best staff I have had in a long time! Took the time to talk to you and do everything they could to help. Super clean facilities - kitchen, bedrooms, living room and bathroom. Really good wifi! Great location. Only downside is there were no sockets that are paticilarly near the beds in our room.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 dec 2016
8.3

Muy amables en la recepción

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 dec 2016
10.0

Already written a review on trip advisor but again I loved my stay there and will be back in a few days. Great location, staff and hostel. Thanks guys. Best wishes Martha

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 nov 2016
8.3

위치도 메트로 타면 금방이고 시설도 전반적으로 괜찮았다. 다만 계단이 많아서 방까지 올라가기에 힘들었습니다.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 nov 2016
9.1

Sehr hilfsbereites Team und super Atmosphäre

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
23 nov 2016
8.3

the location is perfect and the staff very helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
18 nov 2016
8.9

L'ostello è in ottima posizione al centro della città e a pochi passi dai locali, dalla vita notturna e dalle attrazioni turistiche principali. Camere semplici alle quali però non manca nulla. Prezzo super-economico. Bagni condivisi puliti. Ci siamo stati in autunno, quindi all'interno dell'ostello non c'era molta vita, ma i due terrazzi della struttura devono essere molto belli e affollati d'estate. Bucarest è una città sorprendente e questo ostello è stata la base migliore per scoprirla.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 nov 2016
8.9

Wonderful!!! the best hostel i have ever been. People are so helpful and amazing, and the hostel is ubicated in the real center of the city.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 nov 2016
10.0

No dudéis en venir a este hostel!! Es de lo mejor que he visto y los recepcionistas son geniales!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 nov 2016
9.1

Good place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.