Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antarctica Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 1036 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.4
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
9.2
Superb 1036 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.4
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.5
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
4 aug 2017
10.0

Excelente Hostel, todo muy bien 😊

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 aug 2017
10.0

Muy buena atención, el personal es muy cordial, son muy amables y serviciales, atentos. Gracias por la cálida y placentera estadía.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2017
10.0

Very nice hostel!!! Staff amazing. Very good knowledge about the area, very friendly. Best hostel in argentina so far !!!!!!! Also I had a very nice stay the guests amazing group ;-) I realized they have quite a few repeating customers which is a good sign ;-) If I come back to ushuaia i'll go back there!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jul 2017
10.0

Esta genial el hostel! No falta nada, la cocina es gigante, los baños también, está todo limpio y ordenado! El equipo que hace funcionar este hostel dia a día es la clave. Saludos para Jose, Gus y Jerry, gracias por hacer de mi estadía unas excelentes vacaciones. Vuelvo sin dudarlo!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jul 2017
9.7

I really liked Antarctica Hostel. It's pretty expensive, but everything is expensive way down here. The hostel was always nice and warm and the showers were great. Plus, the breakfast is one of the better free breakfasts that I've had in a hostel. The staff were all really good and very helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jul 2017
9.4

Super séjour dans cet hostel très bien située. Le personnel est super sympa et toujours prêt à aider. J'y ai rencontré des gens supers. Le salon est super agréable. Un tout petit bémol est le linge de lit un peu usé et vieillot. Sinon rien à redire j'y retournerai avec plaisir.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 jul 2017
9.4

Todo muy bien. La única excepción es que no aceptan tarjetas de crédito/débito. Dicen que es debido a un problema técnico, pero no da esa sensación.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 jun 2017
10.0

Excelente! Funcionários atenciosos e ótimas instalações.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 jun 2017
10.0

Genial!! Muy buena ubicación! Los chicos tieneno la mejor onda ! Todo es limpio y muy calentito.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jun 2017
9.7

Genial, excelente ubicación, los chicos SUPER amables, desayuno bastante completo y la opción de restaurante (parrillada) en la noche ssuper bien, incluso si se es vegetarian@! excelente vista desde las areas comunes. Volvería !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.