Hostelworld.com

Anna houseboat

Priser
karta
Recensioner
9.9
Superb 225 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.7
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.7
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 10.0
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 10.0
BOKA NU
9.9
Superb 225 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.7
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.7
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 10.0
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 10.0
Anna houseboat Located at Prins Hendrikkade 549, , Amsterdam.
Anna houseboat
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011TE Prins Hendrikkade 549
99% 225
52.3729529 4.9077558
Anna houseboat
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 apr 2016
10.0

alles in ordnung sehr nette eigentümer gerne wieder

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2016
10.0

Very nice Staff. Romantic atmosphere. Unfortunately no look out. Just roof Windows. Would be nice to have some chairs on Deck or nearby the house boat to enjoy the sun.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 apr 2016
10.0

Excelente hospedaje, cerca de todos los puntos y el personal de primera

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 apr 2016
10.0

Total schönes, helles, sauberes und liebevoll gestaltetes Hausboot mit netten und hilfsbereiten Vermietern, super zentral gelegen (direkt im Hafen, leider nicht in den Grachten, aber da ist man zu Fuß in 2min). es wird viel shareware angeboten, Softdrinks&Snacks kann man auf dem Boot für faire Preise auf vertrauensbasis kaufen, tolle Küche zum kochen (passt nur auf, dass es nicht zu sehr raucht, bei unserer burgerbraterei sind die rauchender angesprungen 😉). Ein bisschen hellhörig, sonst top!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 mar 2016
10.0

Loved it! It was a wonderfully quirky place to stay whilst exploring Amsterdam. I would definitely recommend to others.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2016
10.0

Absolutely amazing time! It is a super great houseboat - very quaint! Exactly what we were looking for when exploring our Options for Amsterdam. Host was great! Lots of "Shareware" in the kitchen making it easy to cook our own meals and feel at home.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2016
9.7

C'était parfait pour nous en couple. Hôtes agréables et discrets. Emplacement très bien situé avec toutes les commodités . Je recommande!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 nov 2015
9.4
Översatt av Google

Min vistelse här var stor, mycket bekväma och unika. Det är mycket nära till centrum av Amsterdam. Perfekt för ett par nätter i staden. Värdar är mycket vänliga och åtföljande och villiga att hjälpa dig med frågor om staden. De var mycket trevligt. Jag skulle definitivt rekommendera.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 nov 2015
10.0
Översatt av Google

Riktigt nice ägare, Översta plats och förmodligen den coolaste sättet att sova i Amsterdam

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.