Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 1134 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
9.0
Superb 1134 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.3

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2016
9.4

Very nice place to stay.wonderful hosts.very clean.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 dec 2016
9.4

Splendid place to stay. Very clean and relaxing with well furnished rooms and good facilities. The staff were extremely friendly and were very helpful to my brother and I. Quality of sleep was affected by the fact that our room was under one of the staircases which made things rather noisy in the mornings. Nevertheless we really enjoyed our stay and would recommend it.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 dec 2016
8.3

Excellent sejour à bord de l'Amsterdam. Personnel chaleureux et bienveillant. Les prix des logements etants très cher a Amsterdam, on peut difficilement trouver mieux au meme prix (qui est deja assez élevé).

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 dec 2016
8.3

Super freundliche Mitarbeiter! Top Lage! Gerne wieder :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 nov 2016
6.9

Nous avons passé 2 nuits agréables. Le concept de dormir sur la péniche est sympa ! Mais on ne sent même pas qu'on est sur l'eau.. difficile à trouver aussi. Le prix (118 euros pour les 2 nuits par personne) est surtout basé sur le concept et non la qualité . Le soir on pensait rester sur la péniche au bar.. personne car il y avait a servir en alcool une bière (bof..) et vin. Petit déj simple. Draps bof. 1 fille /sur 4 a réussi a mettre la wifi. 15' à pieds du centre. Une note de 6.9

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 nov 2016
9.7

Top Lage keine 10 min. Vom Zentrum zu Fuß entfernt , Frühstück befriedigend gut. Kleine Kajüten aber sehr cool mit eigenem Waschbecken. Gastgeber überragend nett und hilfsbereit. Ich komme wieder dort hin.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kroatien, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 okt 2016
10.0

All in all, very nice and cool experience!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 okt 2016
7.4

Sympathischer Betrieb, nettes Ambiente. Gut geeignet für Menschen mit kleinem Reisebudget, die kein Problem mit einer bescheidenen Unterkunft haben.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 okt 2016
9.4

Hôtel sur l'eau très sympa. Proche du centre ville. La chambre est propre, ainsi que les parties communes. La seule petite chose serait les lits super-posés, pour un séjour en amoureux ce n'est terrible... Mais je recommande quand même cette chambre d'hôte !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • remi331123
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 okt 2016
8.3

Super endroit, à 5-10 minutes à pied du centre, propre et calme. Très bon séjour.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.