Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Amsterdam Hotelboat

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 1,127 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
9.1
Superb 1,127 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.2
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.3
Amsterdam Hotelboat Located at Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5, Amsterdam.
Amsterdam Hotelboat
Netherlands
Amsterdam Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5
91% 1127
52.3727433 4.9100088
Amsterdam Hotelboat
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
11 nov 2016
6.9

Nous avons passé 2 nuits agréables. Le concept de dormir sur la péniche est sympa ! Mais on ne sent même pas qu'on est sur l'eau.. difficile à trouver aussi. Le prix (118 euros pour les 2 nuits par personne) est surtout basé sur le concept et non la qualité . Le soir on pensait rester sur la péniche au bar.. personne car il y avait a servir en alcool une bière (bof..) et vin. Petit déj simple. Draps bof. 1 fille /sur 4 a réussi a mettre la wifi. 15' à pieds du centre. Une note de 6.9

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 nov 2016
9.7

Top Lage keine 10 min. Vom Zentrum zu Fuß entfernt , Frühstück befriedigend gut. Kleine Kajüten aber sehr cool mit eigenem Waschbecken. Gastgeber überragend nett und hilfsbereit. Ich komme wieder dort hin.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kroatien, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 okt 2016
10.0

All in all, very nice and cool experience!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 okt 2016
7.4

Sympathischer Betrieb, nettes Ambiente. Gut geeignet für Menschen mit kleinem Reisebudget, die kein Problem mit einer bescheidenen Unterkunft haben.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 okt 2016
9.4

Hôtel sur l'eau très sympa. Proche du centre ville. La chambre est propre, ainsi que les parties communes. La seule petite chose serait les lits super-posés, pour un séjour en amoureux ce n'est terrible... Mais je recommande quand même cette chambre d'hôte !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • remi331123
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 okt 2016
8.3

Super endroit, à 5-10 minutes à pied du centre, propre et calme. Très bon séjour.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 okt 2016
10.0

Nous avons passer 3 nuits dans l'hotelboat Amsterdam et c'était parfait rien a redire le petit déjeuner est présent et bien la cabine est petite mais nous venons pour dormir donc tres bien pas de sallle de bains privative mais c'est noté et nous le savions donc pas de soucis les propriétaires était au top et nous ont bien renseigné et d'une gentillesse très appréciable je reviendrais avec plaisir dans cette péniche !!!! je vous conseille vivement cette peniche et le tarif est très attractif.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 okt 2016
8.6

Prima locatie als uitvalsbasis voor een paar dagen Amsterdam op ca. 15 min. lopen vanaf centraal station. Kamers zijn wat klein maar voldoende voor een kort verblijf in deze mooie stad. Ontbijt was goed verzorgd door de eigenaren.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 okt 2016
10.0

Das Hotelboat Amsterdam hat eine sehr zentrale Lage, alles ist sehr gut zu Fuß zu erreichen, der Bus und die Tram sind nicht weit entfernt. Die Kajüten sind sehr klein, es reichte uns, da wir sowieso viel unterwegs waren. Das Boot ist hellhörig, empfindlichen Menschen empfehle ich Ohrstöpsel. Wir hatten glücklicherweise ruhige Mitgäste. Alles in allem super, weiter zu empfehlen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 okt 2016
9.7

Super Boat-Hotel, war positiv überrascht. Zimmer ist zwar klein, aber sehr funktional eingerichtet. Duschen und WCs in super Zustand. Alles sehr sauber. Auf dem Boot ist es zwar sehr hellhörig, aber die Gäste nehmen aufeinander viel Rücksicht. Hatte keine Schlafprobleme. Boot liegt super zentral und ein idealer Ausgangspunkt für Touren durch Amsterdam.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.