Hostelworld.com

Amsterdam Hotelboat

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 1,008 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.1
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.8
Utmärkt 1,008 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.1
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.3
Amsterdam Hotelboat Located at Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5, Amsterdam.
Amsterdam Hotelboat
Netherlands
Amsterdam Postbus 16645, Oosterdok, pier n 5
88% 1008
52.3727433 4.9100088
Amsterdam Hotelboat
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • liccia46
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 apr 2016
8.3

la struttura dista circa 15 minuti a piedi dalla stazione centrale, e si trova alla fine di un piccolo molo (50 metri). appena entrati vi è il primo piano con la stanza principale (dove si svolge la colazione, non ricchissima!) e la reception. Andando nel piano inferiore ci sono tutte le camere da letto (davvero piccole, infatti si può stare dentro da soli tranne che l'altra persona è a letto (a castello)). nelle estremità del corridoio ci sono 4 bagni e 4 docce pulite. consigliato a ragazzi.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 apr 2016
9.4

We LOVED our stay! This was the coolest experience we have had yet on out travels. Perfect location, close to train station. Hosts were lovely. Would totally come again! FYI Wifi only lasts 24 hours and only works upstairs

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2016
9.4

HOTELBOAT IS THE BEST STAY IN AMSTERDAM. SLEEPING ACCOMODATIONS, PRICE, AND FREE BREAKFAST WERE ALL AMAZING. THANK YOU

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 apr 2016
9.7

Tolle Unterkunft - zentral gelegen, saubere Zimmer und Bäder, gutes Frühstück und nette Besitzer. Sehr zu empfehlen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2016
8.9

Cool place but really small rooms

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 apr 2016
9.7

Great offer, I would book it again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 apr 2016
9.7

Great view, great location, great breakfast, great experience! The room is small but you are staying on a boat, so no complaint. The shower is extremely HOT at night. There is heater in every room which is awesome for cold spring night. If you are a single traveler, you get the whole room to yourself. Wall is thin, you can hear your neighbor or ppl walking outside. I love the small basin inside the room where you can wash your face and brush your teeth in your room. The host is very friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2016
10.0

Alles bestens! Wir hatten eine tolle Zeit auf dem Hotelboat und haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage ist wirklich sehr zentral, sodass man in wenigen Minuten schon mitten im Zentrum ist. Die Kabine ist klein, aber fein und die Hostelbesitzer sind sehr nett und hilfsbereit. Wir würden jederzeit wieder an Bord gehen :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 apr 2016
9.7

Great location and very clean. The only draw back is that the rooms (cabins) are extremely small. I enjoyed my stay at Amsterdam Hotelboat and definitely would stay here again. I totally recommend it to fellow travellers.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jan 2016
8.0

Its a great hostel calm and clean

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.