Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

American Dream Hostel

  • 168 East 24th Street, between Lexington and 3rd Av, New York, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 1948 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.3
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.8
Utmärkt 1948 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.3
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2017
9.7

Très bien situé au cœur de Manhattan avec un accès rapide au métro. Ambiance sympa...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 apr 2017
9.7

Nos ha gustado mucho y nos ha parecido q la calidad precio era sensacional. Ubicación,desayuno y limpieza geniales. Muy recomendable Pd: tras el abono de la reserva, saldo pendiente con tasas incluidas

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 apr 2017
8.3

Lieu extrêmement bien placé, central et tout près de la ligne 6 du métro qui mène à de nombreux sites touristiques. Salle de petit déjeuner un peu petite, avec de la nourriture à volonté (largement!). Prêt de sèche-cheveux, adaptateur... Gardent les valises le dernier jour. Personnel très discret. Chambre très petite (c'est New York!) mais très propre et literie très correcte. Parfois un peu d'attente pour obtenir une salle de bains. Si je retourne à New York, c'est sûrement là que j'irai.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 mar 2017
8.0

Die Lage ist gut. Zwei Straßen weiter ist die u-Bahn. Das Bad ist sauber. Die Zimmer entsprechend und das Frühstück super 👍🏻 Die Gespräche mit anderen Hostelgästen unbezahlbar:) hier bekommt man Tipps die findet man nicht im Reiseführer 😉

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 mar 2017
8.9

First time in a long time I have actually liked a hostel where I have stayed in.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 mar 2017
8.6

This Hostel provides an amazing breakfast. Really everything you could wish for. It's a very clean place and we felt very comfortable there.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 mar 2017
8.9

Le falta un bar!!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 mar 2017
10.0

It was very very nice and good it was a great stay,Perfect I like to Comeback in the American Dream Hostel all the best from Germany

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 mar 2017
9.7

Excelente ubicación ... limpieza ... lo recomiendo ampliamente además Hay un retaurante en frente que es bueno bonito y barato !!.... muchas gracias

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 mar 2017
8.9

Excelente hotel, lo mejor el desayuno y la limpieza, ubicado en una zona desde donde podes caminar a todas partes, y es seguro. tenes acceso a la cocina a toda hora y el ambiente es muy tranquilo y agradable. Volveria al mismo!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.