Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

America Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 879 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.1
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.2
Utmärkt 879 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.1
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinna Group, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jul 2017
8.3

Bad breakfast for the value payed

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 jun 2017
9.1

We were only there for one night but the owner made us feel right at home and was very accomodating, especially towards our 3yo daughter.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jun 2017
7.1

Chambre sans Toilettes et sans douche ! Mauvais point !!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jun 2017
9.4

Das Hotel hat alles, was es braucht, es war sauber und auch das Gemeinschaftsbad auf dem Gang war sehr ordentlich. Die Lage ist super - das Stadtzentrum ist fußläufig zu erreichen und eine Bushaltestelle ist direkt vor der Tür. Auch die Anbindung mit öffentlichen Verkehrsmitteln zum Hauptbahnhof ist super. Das Personal war super freundlich und hilfsbereit. Bei meinem nächsten Aufenthalt komme ich gerne wieder!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 jun 2017
9.4

It may seem a bit out of the way, but it's located just across the street from the bus which will take you straight to the Duomo. Also, Angela is an absolute sweetheart!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 maj 2017
9.4

Nice place. It was very clean. We had our own bathroom, which was also very clean. Also had access to the elevator since the hostel was on the 4th floor and we had luggage. Place was a little out of the way and a 30 minute walk to city center. Staff was incredibly helpful!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

We look forward to serving you on your next time. Thank you! Hotel America

26 maj 2017
8.9

Süßes kleines Hotel/Hostel. Es gibt nur 10 Zimmer und nur eine Dusche und 2 Wc's auf dem Flur. Aber die Dusche war zu meinem Erstaunen immer frei als wir duschen gehen wollten. Die Badezimmer waren immer sehr sauber. Betten werden jeden Tag gemacht. Wir hatten sogar einen kleinen Balkon. Man läuft ca. 35 Minuten bis zum Dom. Frühstück völlig ok. Man kann es sich sogar aufs Zimmer bringen lassen: Kaffee,Saft, Sandwich, Croissant, Obst, gekochtes Ei, Joghurt

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
5.1

Mau isolamento sonoro, uma única casa de banho para todo o hotel.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
29 apr 2017
9.4

Hemos quedado muy satisfechos con nuestra estancia en este hotel, mucha limpieza y personal muy amable. Ubicado en muy buena zona.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 apr 2017
9.7

We choose America hotel because one of my friend recommend me. Staff Angela and Alex treat us as a old friend. Room was clean and Wifi was fast. 20 minutes walk from the cathedral duomo. It was a lovely stay in Milano. nothing bad. recommend .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.