Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

America Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 868 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 7.8
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.2
BOKA NU
8.1
Utmärkt 868 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 7.8
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 7.2
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Portugal, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2017
5.1

Mau isolamento sonoro, uma única casa de banho para todo o hotel.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
29 apr 2017
9.4

Hemos quedado muy satisfechos con nuestra estancia en este hotel, mucha limpieza y personal muy amable. Ubicado en muy buena zona.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 apr 2017
9.7

We choose America hotel because one of my friend recommend me. Staff Angela and Alex treat us as a old friend. Room was clean and Wifi was fast. 20 minutes walk from the cathedral duomo. It was a lovely stay in Milano. nothing bad. recommend .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 apr 2017
9.1

Wir hatten ein zweier Zimmer mit Bad auf dem Flur, es gibt zwar nur eine Dusche, bei der geringen Zimmer Anzahl ist das allerdings kein Problem. Es ist nicht sonderlich schick, aber man hat alles was man will und das Personal ist wirklich super lieb und zuvorkommend. Sauber ist es auch. Ich kann den Aufenthalt nur weiter empfehlen. Man kann innerhalb von 20-30 Minuten zum Dom laufen, es sind tolle Restaurants in der Nähe und das Frühstück ist vollkommen in Ordnung und liebevoll zubereitet.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 mar 2017
4.0

Personale gentile ma poco attento alle necessità del cliente. Stanza pulita ma con un odore strano. Ambiente poco confortevole e arredato male. Bagni in comune, puliti ma tristi. L'albergo è un unico piano in un condomino. Reception all'ingresso e stanze lungo il corridoio. Non collegato alla metropolitana, ma vicino c'è una linea del pullman che porta a San Babila. Comunque è connesso malissimo

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
20 mar 2017
8.6

Muy buena ubicación,un trato amable para el turista,todo cerca pasa el camión en la puerta o tranvía zona tranquila y segura , súper y restorante cerca con precios según el bolsillo de cada persona, muy contentos estuvimos .

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • katarinakyster
  • Färöarna, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 mar 2017
7.7

We liked our stay there. Plus: toilett clean, staff was very polite, room was big and cosy. Location was okay. Minus: it was on floor 4, so everytime we had to ring a bell, they would just let everyone in, not ask question or anything, and give the key to them. It was not that secure.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 mar 2017
8.3

The staff is very nice. The room is spacious amd relaxing. There is a bus station nearby to almist everywhere you want to be, e.g. airport shuttle terminal, attractions.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 mar 2017
8.9

The staff was friendly and the rooms and bathroom were kept clean.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 feb 2017
8.0

Located next to a metro stop, clean facilities, friendly staff, towels. Decent, but a little pricey for what you get.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.