Hostelworld.com

Alice Lodge Backpackers

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 814 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 7.7
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.3
Utmärkt 814 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 7.7
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.0
Alice Lodge Backpackers Located at 4 Mueller Street, Alice Springs, Alice Springs.
Alice Lodge Backpackers
Australia
Alice Springs Northern Territory 0870 4 Mueller Street, Alice Springs
83% 814
-23.6993145 133.8884067
Alice Lodge Backpackers
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 apr 2016
6.6

Far from city center

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
13 apr 2016
9.1

Very helpful staff; went out of their way to help me

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 apr 2016
10.0

Lovely hostel, very safe with a key code to get in the gate, had everything we needed/wanted!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2016
9.4

Das Hostel war wirklich sauber und man hat sich wohlgefühlt. Das Personal war klasse und hat sich ganz lieb um einen gekümmert. Das einzige Manko war das kostenlose Frühstück das nicht zu jeder Zeit noch alles zu bieten hatte. Sprich der frühe Vogel fängt den Wurm und für die Nachfolger gibt's dann die Reste. Auch der Flughafen Puck up ist NICHT kostenlos wie es auf der Seite geschrieben steht. Das wär schade ansonsten wirklich eins der schönsten Hostels während meiner Reise.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 apr 2016
7.4

Alice Lodge was really friendly and welcoming. I only stayed for one night as I passed through Alice Springs. It was strange when I arrived as there was nobody there to help, just an envelope with my name on! But it was easy to find my way around, the wi-fi was great and the hostel had a really authentic feel. It was quiet and I had a great nights sleep. The showers and kitchen area were clean, and I really appreciated the free breakfast and the free and tea and coffee.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 apr 2016
8.3

Gemütliches Hostel ein wenig außerhalb vom Zentrum. Zu Fuß ist man in etwa 15 Minuten bei Supermärkten wie Coles und Woolworths. Sonst aber ein tolles Hostel mit gemütlicher Atmosphäre und kleinem kostenlosen Frühstück.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 mar 2016
8.3

Very good Hostel for this price!! Can highly recommend it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2016
8.3

It is a good place to stay in Alice, especially for the pool, which helps refreshing with this hot weather. They provide good service by keeping your stuff during the desert tour

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 mar 2016
8.9

Had a really good stay here. Would have loved to stayed for longer. Location was good, dorms were good too. Most importantly the travellers were super friendly, and it was really easy to meet new people. It was walking distance from the town, which was very appealing.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 mar 2016
10.0

Solid place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.