X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Florens, Italien

karta & vägbeskrivning


56%Betyg

  • 65%Värde för pengarna
  • 75%Säkerhet
  • 90%Plats
  • 45%Personal
  • 30%Atmosfär
  • 50%Renlighet
  • 35%Utrustning

Översatt av Google Från Santa Maria Novela tågstation: du kommer ut från stationen och gå Straith på Via Panzani blir därav Via de Ceretani. Det tar dig direkt till Piazza San Giovani och gå rätt till Piazza della Repubblica och gå på Via Calimala och andra direkt efter 1 block är Via Porta Rossa n. 6 (Var uppmärksam: i Florens vi har dubbla nummer du bara måste se dem i svart eller blå färg), finns det Hostel Alekin och rummet är i hjärtat av staden och HISTORICLE centrala Florens. Eller en taxi kostar ungefär 8.

Kom ihåg att för dem som är en icke-EU-medborgare accepterar vi endast original pass för att göra incheckningen.

Viktigt: Incheckning sker från 11:00 till 17:00
Om du kommer att komma fram till en annan tidpunkt, måste du råd
endast med ett telefonsamtal eller e-post.

Avbokningar måste göras minst 72 timmar för varje kväll innan ankomst. Till exempel, om du är reserverade för den 20: e i månaden som vi kräver anmälan inställda eller förändringar i slutet av den 16: e dagen i månaden. Om inte vårt vandrarhem kommer att fakturera dig för den första natten. Vid ankomsten betalning endast kontant !!! totala priset !!!! Turistskatt det inte ingår

Viktigt: wirless anslutning av internet beror på hur mycket kraftfull är din införlivas modem för din bärbara dator, eftersom signalen är mycket mycket weack Det betyder att det KANSKE inte kunde arbeta utan ansvar för ägaren.

Om du har en bil och kommer från Rom: ta avfarten "Firenze Sud" och följ skyltar mot "centro". Om du kommer från Milano, avfart "Firenze Certosa" och följa tävlingen skyltar mot "centro" och Piazzale Michelangelo tills du Rech floden. För information ring oss.