Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Albergo Villa Serena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
 • Värde för pengarna 6.9
 • Säkerhet 8.0
 • Plats 7.5
 • Personal 7.9
 • Atmosfär 7.2
 • Renlighet 7.2
 • Utrustning 6.3

Plats

Via Mezzacapo 2/b, Marghera

Vägbeskrivning Till Boende

Hotellet ligger på fastlandet Venedig Marghera och bara några minuter från Venedig centrum.
Det finns en buss till Venedig centrum var 10 minut och det tar bara 6 minuter att få there.The bussen köra hela natten och hotellet är öppet 24 timmar.

Hotel Villa Serena - är en 1 stjärna * klass hotell, elegant och med konkurrenskraftiga priser.

Alla skatter och fri parkering ingår.

Frukost ingår inte i priset!

Med endast 7 euro per person kan du få en italiensk kontinental frukost serveras på bordet.

Det har haft en nyligen genomförd restaurering som det har upphöjt den gamla prakt Venetian Villas. Det ligger 5 kilometer från det historiska centret av Venedig, till 300 meter från stationen i Mestre, Venedig och 1200 meter från motorvägen flykt i Venedig. Hotellet är utrustat med all komfort och gratis parkering.


Rummen är fint inredda i 'venetiansk stil 800' utrustad med stor terrass, alla med bad på rummet, hårtork, luftkonditionering och minibar och safe. Hela vår uppmärksamhet kommer att ägnas åt att din vistelse i Venedig.

Om du reser i affärer, eller om du är på semester, och du söker ett ekonomiskt och bekvämt boende, kommer vi att möta dina krav och kommer att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Vi accepterar avbokningar endast via e-post, fax eller letter.No per telefon!

Om du avbeställer bokningen minst 3 dagar före ankomstdatum, kommer ingen avgift.

Vid senare avbeställning eller utebliven ankomst kommer den första natten att debiteras

Alla barn upp till 4 år bor gratis vid bruk av befintliga sängar.

Alla äldre barn eller vuxna debiteras EUR 29,00 per natt, per person i extra sängar.
Antal extra sängar i ett dubbelrum är 2.

(1) jag kan vända mig i Venedig utan problem?
Säker. Venedig är mycket sicure stad. Som i alla städer gör uppmärksamhet dina egna saker på de platser crowdly Places.

(2) utelivet i Venedig?
Venedig i natten är särskilt romantica och fascinating.There finns många barer i Venedig i synnerhet i Campo Santa Margherita, där du hittar alla ungdomar venetianarna och många turister.
Och det är sällsynta att känna nyheter som de på något sätt kan oroa en lugn promenad.

(3) Jag skulle vilja gå runt i gondol.
Attention! Ett råd som vi vanligtvis ger är att ta itu med en av de många kooperativ i Gondolieri. Det genomsnittliga priset är 25-50? till chef för en 20-30 promenad minuteren. Ni frågar dock nivån innan man går upp i gondol!

(4) Jag skulle vilja gå runt i veneziane öarna.
Årsskiftet kommer att engagera dig ungefär en dag och kan utföras i organiserad resa eller från privata. I det sistnämnda fallet du råd att skaffa en kumulativ biljett. Från en ö till andra ångbåtarna / motonavi passera de till timme cadence.Istruzioni:


Med tåg: Från Mestre-Venezia station: HotelVilla Serena är 300 meter bort. Ange vägport av stationen och fortsätta på avfarten mot Marghera. Du kommer att vara på en gata som heter Via g.Ulloa, gå rakt. Sväng vänster vid den andra gatan du ser, Följ denna gata kommer du korsar en gata kallad Via G. Rizzardi, och fortsätter ytterligare ett block Sväng vänster när du når via g.Durando. Bara förbi busshållplatsen, över gatan, framför dig är omärkta gatan. Följ de omärkta gatan som löper parallellt med en gas station.20 meter på höger sida hittar du advokatsamfundet Hotel Villa Serena.

MED FLYG: Från Venedigs flygplats 'Marco Polo':
Ta buss nummer 15 och gå av vid den första hållplatsen i Marghera på Via Durando. Bara förbi busshållplatsen, över gatan, framför dig är omärkta gatan. Följ de omärkta gatan som löper parallellt med en gas station.20 meter på höger sida hittar du advokatsamfundet Hotel Villa Serena.

Med flyg: Från flygplatsen i Treviso S. Angelo - Ca 'Nova:
Med buss till Mestre järnvägsstationen i ca 30 minuter än att följa med fötterna in vägport av stationen och fortsätta på avfarten mot Marghera. Du kommer att vara på en gata som heter Via g.Ulloa, gå rakt. Sväng vänster vid den andra gatan du ser, Följ denna gata kommer du korsar en gata kallad Via G. Rizzardi, och fortsätter ytterligare ett block Sväng vänster när du når via g.Durando. Bara förbi busshållplatsen, över gatan, framför dig är omärkta gatan. Följ de omärkta gatan som löper parallellt med en gas station.20 meter på höger sida hittar du advokatsamfundet i / och Hotel Villa Serena.

Från Piazzale Roma Venedig ta buss nummer 6 eller buss nummer 6 / Panorama och gå av vid första hållplatsen i Marghera-gatan Durando, korsa gatan och följ de omärkta gatan 20 meter på höger sida hittar du advokatsamfundet i / och Hotell Villa Serena.

Med bil från A4 Milano-Venedig.: Efter motorvägen vägtullen, fortsätta på ringvägen hålla till höger tills du tar avfarten mot Marghera - Mestre. Vid den första rondellen hålla till höger och ta sedan andra avfarten mot Marghera Centro, vid den andra rondellen ta andra avfarten och fortsätt mot centrum. När du kommer till Piazza Municipio gå Staight till rondellen sväng vänster och sedan höger på Via Cosenz till slut hittar du Hotel Villa Serena.

Från A4 Trieste-Venedig och från A27 Belluno-Venezia: När du lämnar vägtullen fortsätta längs ringleden tills den sista avfarten mot SS Romea / Chioggia / Marghera. Vid den första rondellen ta andra avfarten för Marghera Centro, vid den andra rondellen ta andra avfarten och fortsätt till centrum. När du kommer till Piazza Municipio gå Staight till rondellen sväng vänster och sedan höger på Via Cosenz till slut hittar du Hotel Villa Serena.
 • Värde för pengarna 6.9
 • Säkerhet 8.0
 • Plats 7.5
 • Personal 7.9
 • Atmosfär 7.2
 • Renlighet 7.2
 • Utrustning 6.3
Läs alla recensioner BOKA NU

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.