Hostelworld.com

Albergo Argentina

Priser
karta
Recensioner
9.3
Superb 449 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.5
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.3
Superb 449 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.5
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
31 jan 2017
10.0

Maravilhoso recomendo,sensacional. Wonderful place,wonderful crew, perfect. Perfeito.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 dec 2016
10.0

Excelentes anfitriones, hicieron muy agradable nuestra estancia en Genova por sus recomendaciones de lugares a donde ir y comer , el que hablen español nos ayudo mucho, el hospedarte en un bello palacio fue ua gran experiencia

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 okt 2016
10.0

mi sono trovato molto bene,camera pulita,buona accoglienza,prezzo adeguato.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 okt 2016
8.6

Es un hotel pequeñito, pocas piezas con baños conpartidos, pero con piezas espaciosas y cómodas. El personal es de lo más simpático y servicial. Para llegar al centro hay que tomar un bus que demora menos de 10 minutos y a 5 minutos está la estación de trenes y metro. Lo recomiendo para una estadía tranquila.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 okt 2016
8.9

L'Albergo Argentina è in una posizione strategica accanto alla Stazione di Genova Brignole e comodo per il centro. La struttura è tranquilla, pulita e accogliente. Per un week end mordi e fuggi è l'ideale!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 sep 2016
9.7

Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt in der Albergo Argentina. Die Inhaberin und das Personal sind sehr freundlich und hilfsbereit. Das Hostel befindet sich direkt am Bahnhof (Brignole) und in die Innenstadt sind es 20 Minuten zu Fuß bzw. drei Stationen mit der U-Bahn. Die Zimmer sind alle sehr liebevoll eingerichtet und es ist alles sauber und gepflegt. Wir würden auf jeden Fall wiederkommen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2016
9.7

Great location, room very clean and helpful staff. Very recommended

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2016
10.0

A fantastic small hotel, the staff couldn't have been more helpful. Faultless!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 sep 2016
9.4

Awesome find. Lovely, helpful owner. I was keen for a break from dorms after a few months of travel and this tiny hotel with perfect self-sufficient rooms was ideal. Close to the man station (Brignole, which connects super easily to Principe for intercity trains) and on the edge of the old city where everything happens in Genoa. A short walk to everything. Would stay again for sure.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 sep 2016
8.3

Chambre très agréable et bien située. La gérante nous a bien accueillis et conseillés pour nous repérer et circuler dans la ville.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.