Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Alaska Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 368 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.8
Utmärkt 368 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 8.9
  • Plats 8.2
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 9.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 mar 2017
10.0

Our days in Alaskas were like a homestay! The staff was so friendly, welcoming and helped us with all our questions. The rooms are nice and have comfortable beds. Also the living area and kitchen are very cozy! There are two different bus stations and the supermarket is just a 15 minutes walk away. For the most hiking treks you don`t have to go to the centre, you just get in the bus near the hostel! Highly recommend! Thanks for everything, we`ll see us! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 feb 2017
9.1

Estancia muy agradable y recomendable. Fui por 3noches y me quedé 5. No obstante en unos dias tengo previsto volver. Javier es muy atento y se preocupa mucho por sus huéspedes. Me alojé en habitacion 6, compartida con baño. Desayuno muy rico y cocina con gran variedad de menaje. En cuanto a la ubicación, para mi fue perfecta pues estaba lo suficientemente alejada de la ciudad como para evitar el bullicio urbano, a la vez q cerca. Muy bien conectado con los bus.totalmente recomendable. Viajé sola

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 feb 2017
6.3

Había algún que otro problema en la limpieza pero lo demás todo bien

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
2 feb 2017
8.6

A really relaxing stay, hostel is nicely tucked away from the main road with a short walk to a nice beach and supermarket. Homemade bread for breakfast each morning which was nice. Helpful staff and met some really nice like-minded on our stay.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 feb 2017
9.1

Muy buena atmósfera. Excelente el personal y la gente que se aloja en el lugar. Generan confianza en todo momento. Recomendable!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 feb 2017
10.0

Todo fue simplemente PERFECTO!!!! Xavi y su Staff sonó muy amables , siempre disponibles y muy buena onda!!! El Hostel es muy limpio y tiene todo lo necesario para cocinar. Muy bien ubicado queda a 10min de micro de el centro. Recomendable al 100%. Si un día volveré a Bariloche seguramente volveré a Alaska Hostel!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 jan 2017
9.1

Cooles Hostel. Etwas ausserhalb, aber die Atmosphäre war genial.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Mixad grupp, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 13 Recensioner
11 jan 2017
8.3

Nice hostel with great breakfast. Hostel is perfectfly located to catch bus to locations for the hikes. Only down side was that not everyone from hostel speaks English..

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.