Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.5
Mycket bra 165 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.0
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 6.9
BOKA NU
7.5
Mycket bra 165 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.0
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.5
  • Utrustning 6.9
Airport Pisa Rooms Located at Via dell'Aeroporto, 70, , Pisa.
Airport Pisa Rooms
Italy
Pisa 56121 Via dell'Aeroporto, 70
75% 165
43.7003503 10.3997565
Airport Pisa Rooms
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
3 aug 2016
5.4

Op de website werd duidelijk vermeld 'kamers met Airco', voor een kamer met airco moesten we extra betalen. Er waren nergens prijzen zichtbaar, dus de man aan de receptie 'kon vragen wat hij wou', we konden het nergens nakijken. De Airco leek uiteindelijk ook nog maar beperkt te werken. De aankomst was in een apart bureel, wat eerder een groezelige en 'louche' indruk gaf. De kamer op zich was wel verzorgd, maar zeer verouderd. Ligging ten opzichte van vlieghaven was perfect.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
23 jul 2016
2.0

予約したにもかかわらず、満室だと断られました。ローマからピサの飛行機が遅れたので、ローマ空港から午前0時には着くとメールを送っていたのですが、知らない、予約はない、と向かいにあるB&Bを紹介してくれました。対応に不満が残ります。

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 jul 2016
8.3

Dommage que le petit déjeuner soit si cheap !! Mieux vaut ne rien proposer que du sous vide. Pour le reste l emplacement est top.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jun 2016
8.9

Good for a basic stop over near the airport

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
2 jun 2016
8.0

The hostel office was located directly across the street from the Pisa airport, which I needed for a very early morning flight. However, the private room I reserved was a couple of blocks away in another building. Despite the misadvertisement, the walk still wasn't far from the airport and the building itself was clean and very secure. For the price I paid I really should have looked into staying at a motel instead and it might have been cheaper.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2016
7.7

grootste troef, vlakbij het vliegveld, proper, elementair, vrij rustige omgeving goed doorgangshotelleke

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 maj 2016
8.9

À 2 minutes à pied de l'aéroport. Pratique pour ceux qui démarre tôt :-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 mar 2016
8.6

We had a very pleasant stay at the airport pisa hostel. The location was decent (it was very close to the airport, but not that much to the city center). The staff was very friendly and welcoming. And the rooms were nice. We would recommend this place :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
8.3

L'ostello è a soli 15 minuti dal centro di Pisa.. ho prenotato una stanza con bagno comune e posso dire che la pulizia era molto buona, l'hostel gentile (ci ha pure lasciato una brioche e varie bevande per la colazione). Peccato sia segnato un parcheggio che effettivamente non esiste! Ma si può parcheggiare benissimo lungo la strada.. i prezzi per 1 ora non sono esagerati. Rapporto qualità/prezzo: un po troppo caro...

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Gent.ma , grazie per il suo giudizio positivo. C'è da dire però che il parcheggio esiste, eccome, ci sono decine di posti anche sotto le nostre finestre ed inoltre abbiamo il nostro parcheggio privato in area recintata a pagamento su richiesta. La reception ed il nostro staff sono a completa disposizione per qualsiasi chiarimento dal momento del check-in a quello della riconsegna delle chiavi per dare chiarimenti a tutti coloro che avessero dei dubbi. Inutile scrivere inesattezze dopo una settimana su internet... rinnovo 'appello a tutti.. quando siete in una struttura non abbiate timore a chiedere informazioni !! Cordiali saluti.

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.