Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Affitta camere Gian Maria

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
7.0
Mycket bra 163 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.8
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 8.3
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.5
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
7.0
Mycket bra 163 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.8
  • Säkerhet 7.0
  • Plats 8.3
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.5
  • Renlighet 6.7
  • Utrustning 5.8
Affitta camere Gian Maria Located at Viale Tripoli 197, , Rimini.
Affitta camere Gian Maria
Italy
Rimini 47900 Viale Tripoli 197
70% 163
44.0618160 12.5831280
Affitta camere Gian Maria
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Dominikanska republiken, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 3 Recensioner
20 aug 2015
6.3

Un buon rapporto qualità prezzo!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 aug 2015
8.0

La posizione della struttura è ottima sia per raggiungere la spiaggia, sia che per essere subito sul lungomare con i vari negozi e locali. Per aver usufruito del servizio solo pernottamento mi ritengo soddisfatto

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 aug 2015
4.6

Das Personal konnte nur sehr schlecht Englisch. Das WLAN funktionierte die meiste Zeit nicht. Nachts war es so laut das wir um halb 5 hellwach waren. Es gab zwar einen Safe, aber der war verschlossen und wurde auch auf Nachfrage nicht geöffnet. Sauberkeit in Bad und Zimmer war annehmbar. Hotel liegt nahe am Strand.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Ungern, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2015
8.0

It is a pity we had such a narrow choice at braekfast. No vegetebles :(

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 aug 2015
7.7

Io e due miei amici abbiamo alloggiato in una loro camera e dato che cercavamo un alloggio economico e senza pretese siamo stati soddisfatti. La posizione in particolare era ottima: a due passa dal mare e dal pullman che percorre tutta la riviera. Nessuna lamentela per quanto riguarda pulizia, servizi e personale, sebbene andrebbe ottimizzata la reception, un po' lenta e confusionaria se in presenza di più clienti. Consigliato ai giovani che vogliono fare un fine settimana in riviera.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2015
6.0

nn male rapporto prezzo qualita

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Sydafrika, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2015
7.4

There weren't that many facilities just the TV in the room that only had Italian shows and not English subtitles. I really wished there was a kettle in the room because i felt like having coffee most of the nights. I wish the floors could have been more clean i always had to dust my feet off before I got into bed. I wished that my bedding and towels could have been changed at least once while i was there.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 aug 2015
8.0

Ostello con tutto l'essenziale per un rapido weekend. La camera era semplicissima, pecca solo la doccia che è praticamente tutto il bagno. La qualità prezzo è ottima in quanto per quello che costa è perfetto!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 jul 2015
6.9

There`s no any air conditioning, no fan, no condition. I knew it, but it was hard to sleep in closeness. In small room was 2 bed: one is double, and second is bunk bed. But it costs very small.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.