Hostelworld.com

Adventure Hostel

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 100 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.1
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.6
  • Utrustning 7.1
BOKA NU
8.0
Utmärkt 100 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.1
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 7.6
  • Utrustning 7.1
Adventure Hostel Located at Rua Vinicius de Morais, 174 - Ipanema - RJ, , Rio de Janeiro.
Adventure Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22411-010 Rua Vinicius de Morais, 174 - Ipanema - RJ
80% 100
-22.9824168 -43.2027697
Adventure Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 apr 2016
9.4

Atención y ubicación excelente, las escaleras media incómoda para subir a la habitación pero eso no impidió a que la estadía sea increíble.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 apr 2016
8.0

La ubicación y los servicios prestados están bien pero el desayuno podría mejorar, ya que no es variado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 apr 2016
8.6

Os funcionários são super simpáticos. Limpeza é nota 10. Adoramos nossa estadia!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 apr 2016
6.9

Os banheiros estão com água fria. Há uma atendente muito mal humorada. Alguns preferem que anotem o que consumir, outros preferem que paguem. Muito complicado. Voltaria apenas pela localização. Pelo local e serviços não. Não dividem no crédito.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
25 mar 2016
6.3

A localização é ótima, os funcionários também são bacanas e o ambiente é tranquilo. A estrutura do albergue, no entanto, deixa muito a desejar: muita cama pra pouco espaço (as beliches de três camas não deveriam existir) e pouco banheiro pra muita gente. Isso afeta inclusive a limpeza do local, que acaba se tornando problemática.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
25 mar 2016
5.7

Llegué al hotel y habían dos chicas reclamando por robo de sus pertenencias. Una vez recepcionado mi pago, entre a mi cuarto y estaba otra chica ocupando mi cama... El recepcionista era muy amable y me consiguió lugar en otro hostal, me devolvió todo mi dinero. Esa fue mi llegada Río....

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Chile, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 feb 2016
10.0

Excelente hostal. Totalmente recomendado :) acogedor y con un ambiente muy agradable, tanto el lugar como las personas que trabajaban ahí.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 dec 2015
10.0

Super recomendable!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Mixad grupp, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2015
8.6

Es un Hostel ubicado en la zona de Ipanema a 3 cuadras de la playa la zona es excelente, el hostel tiene buenas instalaciones, los chicos que atienden el hostel son muy buenos y le ponen la mejor onda, es muy recomendable. El desayuno podría mejorar, no es tan variado.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.