Hostelworld.com

Adore Plaza

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 298 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.9
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.8
Utmärkt 298 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 9.9
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.3
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
88% 298
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 jun 2016
8.9

Very central (noisy in the morning when delivery trucks park in the plaza) and great room for the price. Would definitly stay here again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 jun 2016
9.1

Personal muy agradable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2016
9.7

Excellent location. Fabulous host

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jun 2016
10.0

The people there were so kind, and the rooms were great, and you were right in the middle of everything! I would definitely stay there again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jun 2016
9.7

Great stay, would definitely come back!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jun 2016
9.7

Pension pequeño y familiar en pleno centro Donostia en la plaza constitución. La gente ahí son muy amable y hospitalario, nos aconsejaron sobre la cuidad y eran flexibles sobre dejar equipaje unas horas despues del check out. La habitación doble era perfecta para nosotros, con balcon hacia la plaza, no es grande pero equipado con todo lo necesario, un baño nuevo, moderno y con televesión. La señora de la casa tiene un gato ahí que es un encanto :) Muy recomendable, volveríamos!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2016
8.9

The location was great! It was right in the plaza, it did get a little noisy at night because of it but I don't mind noise. My friends and I stayed in a 4 bed private room and we really enjoyed our stay. There's free-wifi and tv in the room and the bathroom was very clean as well. Would definitely stay there again

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Österrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 maj 2016
8.3

Das Adore Plaza in San Sebastian befindet sich in einer sehr guten Lage direkt in der Altstadt gelegen. Perfekt wenn man die Stadt erkunden will. Alles fußläufig erreichbar. Die Zimmer die direkt auf den Platz gehen sind aufgrund des Lärmpegels bis Mitternacht eher laut. Die Zimmer waren halbwegs sauber. Zumindest kein Teppichboden. Wenn ich nochmals nach San Sebastian komme, würde ich wahrscheinlich wieder dort nächtigen, da der Preis (Zimmer mit Bad!!!) und die Lage einfach unschlagbar sind.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 maj 2016
9.1

The place is wonderful and in a perfect location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2016
9.4

Great spot. Centrally located. No kitchen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.