Hostelworld.com

Adore Plaza

Priser
karta
Recensioner
8.8
Utmärkt 285 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.9
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.8
Utmärkt 285 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.9
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.1
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
88% 285
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 maj 2016
9.1

The place is wonderful and in a perfect location.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2016
9.4

Great spot. Centrally located. No kitchen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
7.1

Bon emplacement même si c'est un peu bruyant, la chambre est agréable même si elle manque un peu de propreté Je recommande tout de même cette pension

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 maj 2016
7.1

Un sitio agradable si quieres ir de turisteo por la ciudad, pero el alojamiento es cómodo simplemente para dormir, no ofrece demasiadas comodidades.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
27 apr 2016
8.6

The hostel is very cool, very good location, nice staff, comfotable room, maybe a little bit small, but in general all is great. If i come back to San Sebastian i ll go again without any doubt.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 apr 2016
8.9

This place is wonderful for a quick stopover. The value is great as it's in the perfect location, and offers clean, new, comfortable rooms. There is not a common room, however. We simply adored it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 mar 2016
10.0

I am now back at work in the North Sea and my memories of San Sebastian and the Adore Plaza are second to none ,The place was beautiful and the staff and owners of The Adore Plaza could not have been more helpful or friendlier and made my stay in San Sebastian extremely peaceful and relaxing .I hope I can return soon.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 mar 2016
9.4

Santiago is a great host and the location couldnt be better. The room was clean with a lovely balcony leading onto the square. Santiago gave us a map and took the time to show us the best spots in town, thank you. I didnt notice a communal area to hang out, however overall my brother and I were very impressed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 mar 2016
9.4

Buenos días. Nuestra estancia a sido genial la habitación limpia,confortable en relación calidad precio lo mejor! ademas de su perfecta ubicación y su personal muy agradable, Santi es un encanto siempre dispuesto a ayudar a los viajeros!! si vuelvo volveré al Adore Plaza Seguro!! Sitio muy recomendable.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 mar 2016
7.1

An sich sehr schönes Hostel, nur wenn man die Zimmer zum großen Platz hinaus hat, zieht es da sehr durch und ist überhaupt nicht dicht, dh. der Geräuschpegel am Wochenende ist gut laut vernehmbar ;) Aber wer in der Hinsicht nicht empfindlich ist, dem kann ich das Hostel sehr empfehlen. Die Zimmer wirkten nicht picobello sauber, aber vielleicht lag es auch am Boden selbst.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.