Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Adore Plaza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 338 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.8
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.0
Superb 338 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.8
  • Personal 9.4
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 jan 2017
10.0

María José, un lujo de anfitriona!!!! El lugar es muy acogedor y está muy bien ubicado en el barrio antiguo. Pese a encontrarse a pasitos de los bares, no se escucha nada desde las habitaciones. Volveremos!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2016
9.1

Trop bien !! :-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 dec 2016
7.1

Very cheap for San Sebastián, we stayed in a room with ensuite. The staff were very friendly. My only criticism is the cleanliness the bathroom was dirty and sheets were stained. Good location and cheap.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 dec 2016
9.1

La habitación un poco pequeña, pero muy limpia. Santi el responsable un encanto de chico.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 dec 2016
10.0

Acceuil et emplacement irréprochable ! Chambres très propres et très bon rapport qualité/prix

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Guatemala, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 dec 2016
7.4

El calentador no servía y salieron cucarachas del baño. El señor de limpieza muy amable y la dueña también.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 nov 2016
8.9

Fuimos a correr el maratón y nos atendieron perfectamente, nos dejaron ducharnos después y abandonar la habitación más tarde de lo normal.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
19 nov 2016
9.1

The location is really great and just what my friend and I wanted. It's a pension not a hostel so not a party vibe. Owner is kind and the room was clean and had everything we needed (towels, outlets for both beds). The plaza does get a little noisy at night.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 nov 2016
9.7

La chambre était top, très bien équipée, propre et suffisamment spacieuse pour deux personnes ! L'emplacement est idéal, en plein dans le Vieux San Se, à deux pas du centre-ville et des bars/restaurants. Santiago est vraiment sympathique, accueillant, souriant et arrangeant ! Nous saurons où revenir la prochaine fois et nous saurons quel hôtel recommander à nos connaissances ! Encore merci et à bientôt !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 okt 2016
9.4

Il fesait froid et le chauffage n'était pas allumé, la chambre 3 n'est pas bien isolé phoniquement, du coup on entend trop la place. Chambre spacieuse pour le prix, bonne literie. Le parking le moins cher est a 1,5km et coûte 25€ la nuit

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.