Hostelworld.com

Adlerhof

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 278 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 10.0
BOKA NU
8.9
Utmärkt 278 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.0
  • Plats 8.0
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 10.0
Adlerhof Located at Elisabethstr. 25, , Salzburg.
Adlerhof
Austria
Salzburg Salzburg 5020 Elisabethstr. 25
89% 278
47.8135147 13.0416297
Adlerhof
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
10 okt 2015
9.1
Översatt av Google

Trevlig och mysig, 15min bort till fots från stadens centrum.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 sep 2015
5.7

They ask you to leave your room key at the front desk while you are out for the day. Upon returning, we gave the new desk attendant (who hadn't seen us before) our room number, and he gave us the key without injuring at all who we were.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 sep 2015
10.0

Great place. Good location, really close from the train station. Friendly staff. Thank you :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 sep 2015
9.7

So charming and lovely. Very easy to get to from the main bus/train station. The staff were the absolute best! I had a wonderful time I only wish I could have stayed longer

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 sep 2015
10.0

Best breakfast ever, lovely place but family feel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 aug 2015
8.3

Would be nice to have a tea and coffee service available to clients at times other than breakfast. Staff was very friendly and helpful. Breakfast was great.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jun 2015
9.1
Översatt av Google

Det var bättre än förväntat, lätt att hitta och utmärkt läge. Personalen är mycket vänlig.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 jun 2015
7.7

The staff are really nice and helpful. The room's decor is dated but has some character. More importantly the hotel is well suited near the main train station and is a short walk to the main part of the city. They also serve good breakfast!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 maj 2015
8.9

FWe had a lovely weekend stay at his pension. Very knowledgeable and helpful staff, simple but filling breakfast, ten minute walk to the old town and easy to find from the train station. Would definitely stay there again:-)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.