Hostelworld.com

Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 876 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 876 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 9.7
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.7
Adagio Hostel 1.0 Oktogon Located at Andrássy street 53, , Budapest.
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
Hungary
Budapest Budapest Budapest/1062 Andrássy street 53
91% 876
47.5054754 19.0640902
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
16 maj 2016
8.6

We totally enjoyed our stay at Adagio Oktogon. + Location (close to metro, bus stop, supermarket, restaurants) + Clean room & linen + Friendly staff - Filling up personal details during registration on a screen visible to all was a put off - No hooks available in the room/bathroom (ensuite) to hang towels etc.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 maj 2016
9.4

The location is great! It's close to the subway and all the locals know where Oktogon is. We stayed in the 6 man apartment which was incredibly spacy with lots of room to lounge (and even build a mattress fort when the girls felt down). The fridge is annoying as its not fixed down so it swerves across the floor when you try and open it. The wi-fi also doesn't make it to the apartment upstairs but we did enjoy keeping it as a social space. It's hard to find as there's no sign outside.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 maj 2016
9.7

This is my second time at Oktagon and I can really recommend it. Both the location and the staff were excellent. Each bed was provided with a lock and key. The guests were similarly friendly. I would recommend this place to anyone travelling to Budapest.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2016
9.7

Great, clean, well-located hostel.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 apr 2016
8.6

I had booked for 2 nights, but stayed for 5. As a women in my fifties, I was relieved that I only had one other person in the female dorm. I found the staff very helpful indeed and the place was very clean and quiet but local to all forms of transport. One little grumble it said free tea and coffee, but no normal tea and usually no milk. But otherwise... great.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 mar 2016
9.1

Staff were extremely helpful! Rooms are nice, clean, and spacious. However, there are no locks on the doors. Also, it would help if they put up a more distinctive/bigger sign on their building that there is a hostel there. Overall, i enjoyed my stay here.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 mar 2016
10.0

Godny polecenia hostel!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 mar 2016
10.0

Everything was so nice. Don't hastage just go!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2016
10.0

Very nice hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jan 2016
6.6
Översatt av Google

Personalen var härlig här, jag bara verkligen inte att det var värt betyget 8,9 på de recensioner som det hade. Duschar var besvärligt och svårt att använda (utan rack eller plats att sätta dina handdukar) och mitt badrum dörren var stel och höll störning. Ovanpå detta, gjorde de mig att flytta rum två gånger i två dagar för att tillgodose deras andra bokningar. Jag gillar inte hur det fanns inga lås på mitt studentrum dörren. Trots att platsen var stor, skulle jag inte rekommendera om du reser ensam.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.