Hostelworld.com

Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 866 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
BOKA NU
9.1
Superb 866 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.7
Adagio Hostel 1.0 Oktogon Located at Andrássy street 53, , Budapest.
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
Hungary
Budapest Budapest Budapest/1062 Andrássy street 53
91% 866
47.5054754 19.0640902
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
4 apr 2016
8.6

I had booked for 2 nights, but stayed for 5. As a women in my fifties, I was relieved that I only had one other person in the female dorm. I found the staff very helpful indeed and the place was very clean and quiet but local to all forms of transport. One little grumble it said free tea and coffee, but no normal tea and usually no milk. But otherwise... great.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 mar 2016
10.0

Godny polecenia hostel!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 mar 2016
10.0

Everything was so nice. Don't hastage just go!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2016
10.0

Very nice hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jan 2016
6.6
Översatt av Google

Personalen var härlig här, jag bara verkligen inte att det var värt betyget 8,9 på de recensioner som det hade. Duschar var besvärligt och svårt att använda (utan rack eller plats att sätta dina handdukar) och mitt badrum dörren var stel och höll störning. Ovanpå detta, gjorde de mig att flytta rum två gånger i två dagar för att tillgodose deras andra bokningar. Jag gillar inte hur det fanns inga lås på mitt studentrum dörren. Trots att platsen var stor, skulle jag inte rekommendera om du reser ensam.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 dec 2015
8.6

I like how the staff tried to maintain the silent hours while it was on new year's eve. He kept telling those drunk people to be quiet, which was very professional because even that was a party day, some people would try to sleep, and silent hours should be followed. Good job!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 dec 2015
10.0

O hostel é sensacional, principalmente sua localizaçao.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 dec 2015
8.9

You have everything you need including internet, light & current plug for each bed, functional kitchen use, free coffee and tea, a good/cheap restaurant just downstairs the hostel, metro and tram/bus stations nearby, walking distance from monuments and pubs ... hot water in the shower was just a little warm but you can still make a shower without wasting water. Thank you, köszönöm :-)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 dec 2015
9.7

Excellent location with main tourist spots, local restaurants and bars nearby. Friendly and helpful staff. The female dorm is great with comfortable bed and clean private washroom/bathroom.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 dec 2015
10.0

Nice room, toilet and shower!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.