Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Acacia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.0
Utmärkt 244 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.0
Utmärkt 244 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
25 aug 2017
9.4

Gutes günstiges Hotel mit super Lage! :) Wer keine 5-Sterne-Ansprüche hat und nur einen Ort zum Schlafen sucht, ist hier richtig!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2017
7.7

Great location for museums, tube and eateries. Small shops nearby for drinks and snacks. Room comfortable enough with TV and fridge. Breakfast was fine - cereal and toast. Reception staff pleasant and helpful. It is a budget option but think price is reflective of that and given location, I thought a great deal.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2017
10.0

Une mention excellent pour l'accueil et la gentillesse du personnel. Tou est fait pour que l'on passe un excellent séjour : ce fut le cas. Auberge propre, calme très bien située et à 100 m du métro et du musée d'Histoire Naturelle, petit des copieux.... J'y suis allée seule avec mes 3 enfants, et on a tous bcp apprécié. On y retournera c'est sûr!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jul 2017
8.0

We had a good stay and my only problem was NO ELEVATOR and LOTS OF STAIRS!. The free breakfast was good.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Uruguay, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 jul 2017
6.3

Localización buena, pero edificio en mal estado de conservación. Para ir sin mirar mucho al espacio fisico y estar el dia afuera, volviendo para dormir muy cansado. El lluvero es horrible, no sale nada de agua.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
9 maj 2017
8.9

Ci abbiam passato tre giorni io e le mie figlie. L'ostello si trova veramente in una posizione centrale. Il prezzo della camera famiglia veramente accattivante. Il personale molto cordiale. Chi sceglie l'ostello sa gia che tipologia di alloggio troverà!! Palazzo in stile..col suo fascino!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2017
9.4

Très bon rapport qualité prix ,les locaux anciens mais bien tenus. Les lits pas très modernes mais propres. Le personnel disponible et serviable , ambiance familiale et sympathique. Emplacement parfait pour découvrir Londres. Très bon séjour.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 apr 2017
10.0

Das Hostel war leider doppelt belegt durch technische Probleme, jedoch erhielten wir sofort ein Hotelzimmer in Nottinghill und das Taxi auf Kosten des Hauses ließ auch nicht lange auf sich warten.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 mar 2017
4.0

They Not change sheets daily just once per couple of costumers! U sleep on pillow if few previous nights costumers... that's the mail problem. Location is ok, facilities poor but it's hostel. If not that stinky sheets probably my review would be nicer!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×