Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Acacia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.4
Mycket bra 227 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.0
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 9.3
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.7
BOKA NU
7.4
Mycket bra 227 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.0
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 9.3
  • Personal 8.2
  • Atmosfär 6.7
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 6.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 apr 2017
9.4

Très bon rapport qualité prix ,les locaux anciens mais bien tenus. Les lits pas très modernes mais propres. Le personnel disponible et serviable , ambiance familiale et sympathique. Emplacement parfait pour découvrir Londres. Très bon séjour.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 mar 2017
4.0

They Not change sheets daily just once per couple of costumers! U sleep on pillow if few previous nights costumers... that's the mail problem. Location is ok, facilities poor but it's hostel. If not that stinky sheets probably my review would be nicer!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
9 mar 2017
9.7

The people in my dorm were really loud until about 2am, but other than that, the location and staff were great. This is by far the cleanest hostel I've ever been to.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 mar 2017
6.6

Booking in staff v.freindly, and helpful. Room a little tired, but bed linen v.clean and shower room v.clean. Good location

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
17 feb 2017
8.0

Localisation idéale dans un quartier vivant et proche du metro south Kensington. L'auberge est Bien entretenue et propre. Un peu de modernisation dans la deco ne serait de trop Mais en soit ça va. Sanitaires toujours propre Mais pas bcp de pression dans la douche et l'eau chaude s'est fais rare ... petit bémol aussi pour le quatrième étage sans ascenseur plutôt dur ... et la literie à revoir au global bon séjour

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 feb 2017
8.0

If you are used to hostels I would 100% recommend this one. If you are looking for an hotel, you'll probably not like it. TV and fridge in every room, as well as sink and wardrobe. The only things I didn't like was staying on the fourth floor, and the mattresses, terrible.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 jan 2017
7.7

Te piden un depósito de 20 libras por llave de cuarto, cierran muy temprano la cocina y el desayuno es muy simple, dos días lo mismo....

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 dec 2016
6.9

Emplacement idéal. Nous n avons pas eu une chambre privative mais un dortoir pour deux. Les sols moquette ne rassurent pas point de vue hygiène mais les sanitaires et douches ont été propres tout le temps du séjour . Lors de notre départ à 5h personne à l accueil pour la restitution des clés ( que nous avons déposé vers une plante à l entrée) et de fait perte de la caution. Un coup de rafraîchissement serai idéal mais qualité prix ca se tient

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.