X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Prag, Tjeckien

karta & vägbeskrivning


74%Betyg

  • 60%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 60%Plats
  • 80%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 80%Renlighet
  • 60%Utrustning

Översatt av Google Vi erbjuder en transfer från flygplatsen / tåg eller busstation till vår pension. Det är bekvämare och mindre stress sedan gå genom mass trafiken på egen hand, eller sedan använda ganska dyra taxiservice. Om du är i Prag, är det definitivt det bästa sättet för dig hur du hittar oss.

En biljett för kollektivtrafiken i Prag kostar 32CZK (~ 1,25 EUR) och gäller i 90 minuter, så det kommer att pågå under hela resan till vår pension.
Vi erbjuder en transfer från flygplatsen / tåg eller busstation till vår pension. Det är bekvämare och mindre stress sedan gå genom mass trafiken på egen hand, eller sedan använda ganska dyra taxiservice. Om du är i Prag, är det definitivt det bästa sättet för dig hur du hittar oss.

En biljett för kollektivtrafiken i Prag kostar 20 CZK (26 CZK från den 1 januari 2008 ~ 1 euro) och gäller i 75 minuter, så det kommer att pågå under hela resan till vår pension.

I Prag finns det 3 tunnelbanelinjer A, B, C, betecknas med grön, gul och röd färg. Från centrum ta tunnelbanan från stationerna Staroměstsk, Mustek eller Muzeum ligger på den gröna "A" linje till avsluta stationen Depo Hostivař och sedan överföra till buss nummer 163 till Drobn busshållplatsen. Sedan korsa gatan och gå till vänster, på korsningen hittar du en skylt Pension Ross med en pil, som visar dig vägen till vår pension.

Från flygplatsen ta buss nummer 119 och gå till tunnelbanestationen Dejvick (på linjen "A"), sedan ta tunnelbanan till avsluta stationen Depo Hostivař och överföra till buss nummer 163 till Drobn busshållplatsen. Sedan korsa gatan och gå till vänster, på korsningen hittar du en skylt Pension Ross med en pil, som visar dig vägen till vår pension.