X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till 4U Hostel

karta & vägbeskrivning


86%Betyg

  • 90%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 92%Plats
  • 92%Personal
  • 74%Atmosfär
  • 90%Renlighet
  • 74%Utrustning

Översatt av Google Från huvudsidan Sarajevo buss-och tågstationen:
Med spårvagn:

Spårvagnarna kör ungefär var 15 minuter från 5:30 till 11:30, med en minskad service på söndagar.

Ett. Ta spårvagn nr 1 och avsluta på den 8: e hållplatsen (Baščaršija). Du kommer att behöva köpa en biljett från en kiosk (1.60KM) eller föraren (1.80KM), och validera det i en av maskinerna ombord.

2. När du är på Bascarsija spårvagnshållplatsen utgâng och stå med ryggen mot vägen med spårvagnen på det, framför dig, det finns Konzum supermarket och Hodzic slaktare, och motsatsen är moskén. Mellan u kommer att se passagen uppförsbacke att u kommer att ta. Efter 100m u kommer att se fontän och Memorial Center Kovaci. Sväng vänster och du kommer att se vårt vandrarhem efter 30m.

Från Lukavica Bus Station:

Med buss:

Bussar går var 15 minuter från 5:30 till 11:30 måndag till lördag, och varje 20 minuter från 7:00 till 23:30 på söndagar.

Ett. Ta 31e buss nummer (Vijećnica - Dobrinja) från busshållplatsen ca 200 meter från centralstationen, och avsluta vid den sista stationen (Vijećnica). Resan tar cirka 30 minuter.

2. Från busshållplatsen är kontoret ca 3 minuter. Sväng höger in på gatan med spårvagnslinjer på det, och fortsätta på denna väg tills du kommer till huvudmenyn "Pigeon" rutan på vänster sida. På höger ser du en rad butiker inför dig. Om du står med ryggen mot torget, kommer U se Konzum och på den motsatta är moskén. Mellan u kommer att se passagen uppförsbacke att u kommer att ta. Efter 100m u kommer att se fontän och Memorial Center Kovaci. Sväng vänster och du kommer att se vårt vandrarhem efter 30m.


Från Sarajevo International Airport:

Om du anländer med flyg, är det bästa sättet att komma till vårt kontor eller vandrarhem med taxi. Detta bör inte kosta mer än 30km, men det är en bra idé att fråga om priset innan du får i. Alternativt kan du kontakta oss och vi kan ordna transport för dig.

Kontakt:
hostel4u@hotmail.com
+38761021001