Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

404 Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.4
Utmärkt 867 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 7.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.4
Utmärkt 867 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 7.5
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
13 sep 2017
9.1

I had a nice stay at this hostel with my girlfriend. A nice cosy and secure place.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 sep 2017
10.0

I totally recommend the site. It's five minutes away from a train station so moving from there is pretty easy. Everything is clean and comfortable. The price includes a free breakfast every day. All in all, good experience.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 sep 2017
9.4

Really cozy and lovely Hostel, 2 Minutes walking from the Tube, 2 Minuten from the Shops, you can Use everything there as if it was your Home and make yourself comfortable in the warm and Open Kitchen with free breakfast and coffe/Tee all day or in the Open and light dorm with absolutely comfortable beds for such a low price in comparison to other hostels around cologne. No problems with the check-in times and leaving your luggage after checking out as well, so I would definitely come again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 sep 2017
9.4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt! Absolut empfehlenswert!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 aug 2017
4.9

Die Atmosphäre in dem Hostel ist seltsam, genauso wie der Eigentümer. Die hier überwiegend positiv bewertete Sauberkeit kann ich nicht nachvollziehen. Der Teppich, der in den Zimmern und im Flur liegt ist ekelhaft. Er ist wirklich übersäht mit Flecken, sodass man in seinem eigenen Zimmer nicht ohne Schuhe rumlaufen möchte. In der Hausordnung steht, dass Rauchen verboten ist. Leider riecht es im ganzen Haus nach Rauch. Toast und Butter beim Frühstück waren verschimmelt.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
Se svar från boendet

Ja eine Packung Toast war an einem Morgen angeschimmelt, das habe ich leider zu spät gesehen. Es gab ein Problem mit einem Gast, der morgens im Bad geraucht hat. Der Teppich wird zweimal im Jahr mit einer Maschine gereinigt. Hartnäckige Flecken gehen damit nicht raus. Das sieht natürlich nicht schön aus. Gesaugt wird jeden Tag.

30 aug 2017
8.9

Lejos del.centro pero en metro en dos segundos llegas... Amable personal y buen lugar.. volvería

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 aug 2017
8.3

Muy buena habitación para un hostel del ese precio. Muy cómodo

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 aug 2017
8.9

Es un lugar limpio,bien ubicado(a un par de paradas del centro..hbf-dom köln)el trato es correcto,incluye desayuno y cada cama tiene un baul con candado para poder dejar las cosas mientras haces turismo,baño grande y la habitacion aunque compartida..tiene buen espacio para estar con comodidad.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 aug 2017
9.4

Estuvimos muy cómodos, un lugar con pocas habitaciones dónde estuvimos como en casa. Muy agradecidos también a la chica de recepción que era muy atenta y no nos falto de nada

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 aug 2017
6.9

Sometimes, the Wi-Fi doesn't work

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

×