Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

4 Seasons Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 177 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.0
Superb 177 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.3
  • Personal 9.6
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 mar 2017
10.0

They made me feel at home , well I have to say great hostel , great location , nice room and lovely staff - they helped me out with booking trips for good price , thank you for such great stay .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 mar 2017
10.0

Very welcoming, helpful and friendly hosts!The location great near the sea&city center.I had a very enjoyable and pleasant stay: IT IS QUIET SO YOU CAN GET GOOD SLEEP very recommendable!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 mar 2017
9.4

Great for budget travellers, especially Mr. Mohamed can arrange all kind of tours for great value:)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
26 feb 2017
8.3

Nice cheap hotel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 feb 2017
10.0

Good place . Sure I will be back .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2017
8.9

Buen hostel. No es la zona con más movida, pero está bien. La playa está cerca pero no es pública. Se debe ingresar por algunos de los balnearios.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jan 2017
8.6

Diese Hotel bietet entsprechend seinem Preisniveau wirklich gute Leistungen. Der Hotelmanager Mohamed ist dabei echt goldwert. Wer seinen Aufenthalt selbst organisiert, hat in ihm den idealen Partner für alle gewünschten Unternehmungen. Er kennt sich total aus und kann fast nach Deinen Wünschen organisieren. Ich bin jedenfalls mit der Woche in Hurghada inkl. 2tägigem Ausflug nach Luxor und all den anderen Aktivitäten voll zufrieden. Komfortmängel des Hotels wurden dadurch aufgewogen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jan 2017
10.0

This hostel is small hotel but one of the best places I have ever stayed ,the location is good and also amazing wifi connection ,Very clean room with good shower .but what made my staying amazing is the staff they made it really awesome they booking for me wonderful diving & snorkeling trips .really Highly recommend

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2016
8.9

War vier Tage hier. Günstiger geht es nicht mehr. Es ist sehr einfach, sauberkeit geht, fürs übernachten, Körperpflege, zum ausruhen, ist es genug. Hilfe, Rat und Informationen, jeder Art, sind perfekt. Ob ich wieder kommen würde? Ja, warum nicht.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 dec 2016
8.3

Mohammed (the owner) was very welcoming and helped us to plan the rest of our trip throughout Egypt. He provided me with an Egypt SIM card and kept in contact throughout our stay to ensure full satisfaction. Very happy customer.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.