X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till 4-Couples Guesthouse

28 Lipca 1943 r. 8, Krakow, Polen

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google FRÅN Balice Airport:

För att ta sig från flygplatsen i Krakow Du bör ta buss nummer 292, som du hittar på höger handside framför huvudentrén. Efter 15 minuter i bussen gå av på hållplatsen som heter "Sielanka". Sväng höger och gå till den första korsningen (ca 30 m), sväng vänster. Gå rakt på 50m. Vänner Property kommer att vara på din vänstra hanside.

Från centralstationen (Dworzec Glowny):

Det finns två sätt att komma till fastigheten från centralstation. Om du kommer med buss är det lättare att ta buss 192 eller 292 från hållplats som heter "Dworzec Glowny Wschód ', som är på '0 nivå", bredvid rulltrappan. Det tar 20 minuter att ta sig till "Sielanka" - 12: e busshållplats.

Om du kommer med tåg är det bättre att ta buss nummer 152 från "Dworzec Glowny" busshållplats på Lubicz St Lämna tågstationen genom huvudentrén - du kommer att vara på Jezioranski Square. På höger sida finns Galeria Krakowska (stort köpcentrum). Du bör vända dig till vänster och gå till slutet av torget (20m). I slutändan finns det busshållplats. Fånga bussen och gå till "Sielanka" busshållplats (20 minuter)

Du föredrar att ta taxi? - KONTAKTA OSS! Vi hjälper dig.