Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 808 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.2
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.1
Utmärkt 808 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.8
  • Säkerhet 7.6
  • Plats 8.2
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 7.7
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.1
3BE Backpackers Bed Located at Stratumsedijk 31, , Eindhoven.
3BE Backpackers Bed
Netherlands
Eindhoven 5611NB Eindhove Stratumsedijk 31
81% 808
51.4329959 5.4847955
3BE Backpackers Bed
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
29 nov 2016
8.6

Lovely hostel in the center of Eindhoven, close to the St.Catherine church, nice atmosphere, tidy bathroom and comfortable bed. I will sure return in this hostel!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 nov 2016
6.6

So far from Central Station which is kinda disappointing.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 nov 2016
9.4

My confortable lugar, ideal para pasar la noche y muy rico desayuno

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 nov 2016
10.0

The best hostel i have stayed...by a mile long........clean, friendly staff with great atmosphere would come back if i am in town.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 nov 2016
8.9

Nice, clean and cosy. Good showers. The fee you pay for breakfast is all worth it. Definitely coming back

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 nov 2016
8.9

One of the best hostels I ever stayed ;)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 nov 2016
10.0

Enjoyed a lot! Sure I'll come back!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Portugal, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
26 okt 2016
8.3

Hostel very well located, near the center, 4 minutes walk! clean and cozy atmosphere! thank you!!!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 okt 2016
9.4

Nice clean room and bathroom/showers. Very helpful and friendly staff. The hostel is about a 20 minute walk from the Train station and a 5 to 10 minute walk into the centre of Eindhoven.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 okt 2016
8.6

Na 2 jaar backpacken en vele verblijven in hostels in Nederland help ik graag andere reizigers met het maken van een goede keuze. Dit hostel is zeker een aanrader. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam De locatie is net buiten het stapgebied, dus wel het voordeel van de binnenstad maar geen geluidsoverlast als je gaat slapen. Verbeterpunt: Er zit geen slot op de kamerdeur. Je kunt wel een kluisje huren voor belangrijke spullen, die ook groot genoeg zijn om bv. laptops etc. in te doen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.